harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Maksim Ananjev" <maksim.anan...@gmail.com>
Subject Re: [build] missing common_resources when building harmony
Date Mon, 03 Mar 2008 06:42:55 GMT
George, thanks for your remark.

I have not switched anything. I've deleted and svn'ed up
"common_resources". Shouldn't cause the same result? If not, could you
please say where i should switch common_resources?

On Mon, Mar 3, 2008 at 11:53 AM, Gregory Shimansky
<gshimansky@apache.org> wrote:
> On 3 марта 2008 Maksim Ananjev wrote:
>
> > Alexey,
>  >
>  > I have already done that with no result, i.e. the result is the same
>  > to what I had described.
>
>
> Some time ago there was a switch in common resources so that the URL has to
>  point to common_resources/trunk. In one of my working directories I forgot to
>  do the switch and had a similar problem for a while until I figured what's
>  going on. Are you sure you've done svn switch on your copy of
>  common_resources?
>
>
>
> > On Mon, Mar 3, 2008 at 11:20 AM, Alexey Varlamov
>  >
>  > <alexey.v.varlamov@gmail.com> wrote:
>  > > The reason is simple, your common_resources must be vastly outdated.
>  > >  All you need is "cd common_resources; svn up"
>  > >  Probably we need to fix the error message to cover such cases.
>  > >
>  > >  --
>  > >  Alexey
>  > >
>  > >  2008/3/3, Maksim Ananjev <maksim.ananjev@gmail.com>:
>  > > > Folks,
>  > > >
>  > >  > I cannot build the atest revision of drlvm. When I say "ant" in the
>  > >  > working_vm directory or in the "trunk" directory, I get the following
>  > >  > error:
>  > >  >
>  > >  > BUILD FAILED
>  > >  > /export/users/miananje/trunk/build.xml:421: The following error
>  > >  > occurred while executing this line:
>  > >  > /export/users/miananje/trunk/working_vm/build.xml:24: The following
>  > >  > error occurred while executing this line:
>  > >  > /export/users/miananje/trunk/working_vm/make/properties.xml:52:
>  > >  > Primary dependency is missing: common_resources.
>  > >  >        You need to check it out from SVN repository or specify it's
>  > >  > location: ant -Dcommon.resources.loc=path
>  > >  >
>  > >  >
>  > >  > I tried the following steps:
>  > >  >
>  > >  > 1. specify the location to common_resources folder in ant arguments
>  > >  > 2. delete common_resources folder, svn up, and run ant
>  > >  > 3. run ant clean
>  > >  > 4. run ant -Dauto-fetch=true
>  > >  >
>  > >  > But always got the same error.
>  > >  >
>  > >  > Please help.
>  > >  >
>  > >  > --
>  > >  > Maksim
>
>
>
>  --
>  Gregory
>



-- 
Maksim
Mime
View raw message