harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Hindess <mark.hind...@googlemail.com>
Subject Re: [build] Does anyone encounter a same build error?
Date Thu, 01 Nov 2007 10:18:57 GMT

On 1 November 2007 at 16:02, "Sean Qiu" <sean.xx.qiu@gmail.com> wrote:
> 
> Thanks very much.

Happy to help.

> And I will try to paste more helpful info next time. :)

I wasn't blaming you! ;-) I blame the person that added the "make"
macro[0].

-Mark.

[0] http://svn.apache.org/viewvc?diff_format=c&view=rev&revision=420855

> 2007/11/1, Mark Hindess <mark.hindess@googlemail.com>:
> >
> >
> > Fixed in r590917.  (I think - that output isn't very helpful is it. ;-)
> > Fixed that in r590919.)
> >
> > -Mark.
> >
> > On 1 November 2007 at 10:25, "Sean Qiu" <sean.xx.qiu@gmail.com> wrote:
> > >
> > > Hi, guys
> > >
> > > I am going to clean our build at revision 590755, but it failed withi
> > > following message:
> > >
> > > -clean-native-zlib:
> > >      [exec] rm -f ../shared/zlib_copyright.o ../../zlib_dist/adler32.o
> > > ../../zlib_dist/compress.o ../../zlib_dist/crc32.o
> > ../../zlib_dist/deflate.o
> > > ../../zlib_dist/infback.o ../../zlib_dist/inffast.o
> > > ../../zlib_dist/inflate.o ../../zlib_dist/inftrees.o
> > ../../zlib_dist/trees.o
> > > ../../zlib_dist/uncompr.o ../../zlib_dist/zutil.o ../libhyzlib.so
> > > libhyzlib.exp \
> > >      [exec]
> > >
> > > -clean-native-archive:
> > >      [exec] rm -f ../shared/archive_copyright.o ../shared/jclcrc32.o
> > > ../shared/zip.o ../shared/adler32.o ../shared/inflater.o
> > ../shared/jarfile.o
> > > ../shared/deflater.o ../shared/archiveglob.o ../libhyarchive.so
> > > libhyarchive.exp \
> > >      [exec]
> > >
> > > clean-native:
> > >
> > > clean-native:
> > >
> > > clean-native:
> > >      [exec] makefile:49: *** extraneous `endif'.  Stop.
> > >
> > > BUILD FAILED
> > > /home/xiaoxia/harmony/trunk5/build.xml:159: The following error occurred
> > > while executing this line:
> > > /home/xiaoxia/harmony/trunk5/make/build-native.xml:95: The following
> > error
> > > occurred while executing this line:
> > > /home/xiaoxia/harmony/trunk5/modules/luni/build.xml:173: The following
> > error
> > > occurred while executing this line:
> > > /home/xiaoxia/harmony/trunk5/make/properties.xml:474: exec returned: 2
> > >
> > >
> > > Does anyone encountered the same error?
> > > And It seems the build works fine at revision 590733.
> > >
> > > Thanks very much.
> > >
> > > --
> > > Sean Qiu
> > > China Software Development Lab, IBM
> > >
> > > ------=_Part_12573_13739962.1193883926504--
> > >
> >
> >
> >
> 
> 
> -- 
> Sean Qiu
> China Software Development Lab, IBM
> 
> ------=_Part_13365_23235753.1193904138101--
> 



Mime
View raw message