harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexey Petrenko" <alexey.a.petre...@gmail.com>
Subject Re: [eclipse] Eclipse 3.3 crashes on current Harmony
Date Tue, 04 Sep 2007 15:10:04 GMT
Forget to say: windowsXP - release build

2007/9/4, Alexey Petrenko <alexey.a.petrenko@gmail.com>:
> Yes, looks like we really have a regression.
> I've tried Eclipse with M2 and recent classlib with j9 and works in
> both cases. But silently crashes silently in the very beging. Even
> without trace in configuration directory.
>
> So we need to investigate the issue.
>
> Any help is welcome :)
>
> SY, Alexey
>
> 2007/9/4, Tim Ellison <t.p.ellison@gmail.com>:
> > Leo Li wrote:
> > > On 9/4/07, Alexey Petrenko <alexey.a.petrenko@gmail.com> wrote:
> > >> Guys,
> > >>
> > >> I've tried to run In Harmony with Eclipse bundle on the recent
> > >> harmony/drlvm build but it crashes silently in the very begining.
> > >> I would say that this is very serious regression for us.
> > >>
> > >> I'll continue investigation but it would be nice if someone will try
> > >> to investigate it in the same time.
> > >>
> > >> Thanks in advance.
> > >>
> > >> SY, Alexey
> > >>
> > >
> > >  Yes, it is a serious regression. And do you know when it start to fail?
> > >   I will try it when I go to office tomorrow since I have no classlib
> > > on hand. Not sure whether I can help.:)
> >
> > FYI: It's working ok for me on the current HEAD of classlib (r572680)
> > with the IBM VME.
> >
> > Regards,
> > Tim
> >
>

Mime
View raw message