harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Oliver Deakin <oliver.dea...@googlemail.com>
Subject Re: [classlib]native tests hang up on the Linux x86_64
Date Thu, 21 Jun 2007 14:24:48 GMT
My commit at r544526 got the portlib tests that existed at that point 
working on Windows. I'm not sure if that is still the case since they 
have been modified.

Regards,
Oliver

Mark Hindess wrote:
> It looks like commit r548949 removed the use[0] of the property
> test.portlib which was being used to prevent the tests running on x86_64
> because of this problem (and to prevent the tests running on windows
> which I think is no longer an issue).
>
> -Mark.
>
> [0] The test.portlib define is still left behind.  If this property
> really isn't required any more then the definition should also be
> removed.  However it seems the property is still required.
>
> On 21 June 2007 at 19:15, "Tony Wu" <wuyuehao@gmail.com> wrote:
>   
>> hmm,it was ok on my winxp sp2 and ubuntu6, I'll take a look.
>>
>> On 6/21/07, Vladimir Ivanov <ivavladimir@gmail.com> wrote:
>>     
>>> Hello,
>>> native tests hang up on the SUSE 9 Linux x86_64. The last record in
>>> the log file is:
>>> "[exec] -run-native-tests:"
>>>
>>> After that the process "hycpu" executed at least for 45 minutes (CPU time).
>>>
>>> Could someone take care about this issue?
>>>
>>>  thanks, Vladimir
>>>
>>> Note, this hang happened started from yesterday.
>>>
>>>       
>> -- 
>> Tony Wu
>> China Software Development Lab, IBM
>>
>>     
>
>
>
>   

-- 
Oliver Deakin
Unless stated otherwise above:
IBM United Kingdom Limited - Registered in England and Wales with number 741598. 
Registered office: PO Box 41, North Harbour, Portsmouth, Hampshire PO6 3AU


Mime
View raw message