harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <g...@pobox.com>
Subject Re: [buildtest] Does trunk work out of the box yet?
Date Tue, 13 Feb 2007 19:40:27 GMT
btw, I had no real problem, when I did it out of the box a few weeks  
ago.  I had a dependency issue in linux, but I eventually sorted that  
out.

On Feb 12, 2007, at 10:49 PM, Nathan Beyer wrote:

> I've been struggling with the 'buildtest' system for the past couple
> of days. Is anyone else able to run from clean check out of trunk?
>
> I'm trying to run the builds on a W2K SP4 machine. I installed VS2003
> and SP1. I've tried running buildtest system using Sun JDK 6 and JDK
> 5.0_11.
>
> The first problem I ran into was a checksum failure on the msvcr71.dll
> copied from my WINNT/system32 folder. Anyone seeing this?
>
> After several attempts I finally got 'ant setup' to complete. When I
> just run 'ant', as the README says, to start up CC, I get a Windows
> error dialog from the "public" JRE saying that it can't find the main
> method of a class. I found it odd that it was launching something with
> the "public" JRE as that wasn't first in the path. After clicking OK,
> the startup continued and seemed to work fine. I tried to load the web
> app, but I recieved an error, Jetty couldn't load the
> "org/apache/tools/ant/BuildException" class.
>
> I uninstalled the public JRE, which was Sun's JDK 6, and tried to run
> it again with just Sun's JDK 5.0_11 on the path. I tried starting up
> the server again. This time I was given a Windows dialog asking what
> program to open the "ant.jar" file yet. I close that dialog and tried
> the web app again with the same result.
>
> Any thoughts?
>
> -Nathan


Mime
View raw message