harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Vladimir Ivanov" <ivavladi...@gmail.com>
Subject Re: [drlvm][cunit test] cunit test 'test_ti_instrum' intermittently failed on x86_64
Date Mon, 19 Feb 2007 15:16:49 GMT
This test failed again :(
Could somebody take care about this issue?
 thanks, Vladimir

On 2/13/07, Elena Semukhina <elena.semukhina@gmail.com> wrote:
> On 2/13/07, Elena Semukhina <elena.semukhina@gmail.com> wrote:
> >
> >  On 2/13/07, Vladimir Ivanov <ivavladimir@gmail.com> wrote:
> > >
> > > For the last day I saw 3 intermittent failure of drlvm cunit test
> > > 'test_ti_instrum' on x86_64 platform with log:
> > > ---- Execution log --------------------------------
> > > ## Executing C unit test: test_ti_instrum
> > > INFO: TEST test_jthread_get_all_threads start
> > > INFO: TEST test_jthread_get_all_threads: PASSED
> > > INFO: TEST test_jthread_get_thread_count start
> > > INFO: TEST test_jthread_get_thread_count: PASSED
> > > INFO: TEST test_jthread_get_blocked_count start
> > > ERROR: Test failed: Wrong number waiting on monitor threads
> > > (/export/cruise/trunk/cc/projects/drlvm/trunk/vm/tests/unit/thread/test_ti_instrum.c:139)
> > >
> > > INFO: TEST test_jthread_get_blocked_count: FAILED
> > > ## TEST FAILED
> > > ----------------------------------------------------------
> > >
> > > Could somebody reproduce/fix it?
> >
> >
> >
> >  There is https://issues.apache.org/jira/browse/HARMONY-3018 for this
> > issue. It seems to be a test issue. I'm looking at it.
> >
>
>
> I attached the patch to
> https://issues.apache.org/jira/browse/HARMONY-3018 which
> fixes the test.
> I ran the test in a loop on linux x86, x86_64 and it passed. Gregory/Alexey
> V., would you evaluate?
>
> Elena
>
>  Elena
> >
> >
> > > Thanks, Vladimir
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > Thanks,
> > Elena
>
>
>
>
> --
> Thanks,
> Elena
>

Mime
View raw message