harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nathan Beyer" <ndbe...@apache.org>
Subject Re: [buildtest] Does trunk work out of the box yet?
Date Wed, 14 Feb 2007 00:06:57 GMT
Vladimir's patch did the trick. It was seemingly a windows-only issue.

I did use Ant 1.7, if that matters.

-Nathan

On 2/13/07, Geir Magnusson Jr. <geir@pobox.com> wrote:
> btw, I had no real problem, when I did it out of the box a few weeks
> ago.  I had a dependency issue in linux, but I eventually sorted that
> out.
>
> On Feb 12, 2007, at 10:49 PM, Nathan Beyer wrote:
>
> > I've been struggling with the 'buildtest' system for the past couple
> > of days. Is anyone else able to run from clean check out of trunk?
> >
> > I'm trying to run the builds on a W2K SP4 machine. I installed VS2003
> > and SP1. I've tried running buildtest system using Sun JDK 6 and JDK
> > 5.0_11.
> >
> > The first problem I ran into was a checksum failure on the msvcr71.dll
> > copied from my WINNT/system32 folder. Anyone seeing this?
> >
> > After several attempts I finally got 'ant setup' to complete. When I
> > just run 'ant', as the README says, to start up CC, I get a Windows
> > error dialog from the "public" JRE saying that it can't find the main
> > method of a class. I found it odd that it was launching something with
> > the "public" JRE as that wasn't first in the path. After clicking OK,
> > the startup continued and seemed to work fine. I tried to load the web
> > app, but I recieved an error, Jetty couldn't load the
> > "org/apache/tools/ant/BuildException" class.
> >
> > I uninstalled the public JRE, which was Sun's JDK 6, and tried to run
> > it again with just Sun's JDK 5.0_11 on the path. I tried starting up
> > the server again. This time I was given a Windows dialog asking what
> > program to open the "ant.jar" file yet. I close that dialog and tried
> > the web app again with the same result.
> >
> > Any thoughts?
> >
> > -Nathan
>
>

Mime
View raw message