harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <g...@pobox.com>
Subject Re: [general] problem debugging w/ eclipse
Date Fri, 09 Feb 2007 04:51:59 GMT
I figured it out - I had put the RI lib on the project build path to  
get Eclipse to calm down about things like finding j.l.Object, but  
that seems to have gotten in the way.

Once that was removed, all is well.

geir

On Feb 8, 2007, at 1:33 PM, Geir Magnusson Jr. wrote:

> Oh, if it matters, I'm using the 1.0.2 eclipse jdt plugin from  
> harmony/enhanced/tools/trunk/eclipse...
>
> On Feb 8, 2007, at 1:30 PM, Geir Magnusson Jr. wrote:
>
>> I'm trying to get my eclipse (3.2.1) working for debugging harmony  
>> in ubuntu on parallels.
>>
>> I've followed the movie on the website, but I can't seem to get  
>> Harmony (using j9 vme v4) to run a testcase (let alone debug).
>>
>> The error that I see :
>>
>> Exception in thread "(unnamed thread)" java/lang/Error: Unresolved  
>> compilation problem:
>>         VM cannot be resolved
>>
>>         at java/lang/String.intern (String.java:1091)
>>         at java/lang/Class.getName (Class.java:1011)
>>         at java/lang/Throwable.toString (Throwable.java:267)
>>         at java/lang/J9VMInternals.copyThrowable  
>> (J9VMInternals.java:227)
>>         at java/lang/J9VMInternals.initialize (J9VMInternals.java: 
>> 184)
>> JVMJ9VM015W Initialization error for library jclclear_23(14):  
>> JVMJ9VM009E J9VMDllMain failed
>> HMYEXEL062E Internal VM error: Failed to create Java VM
>> FAILED to invoke JVM.
>>
>>
>> I'm sure I'm doing something simple and stupid.  Anyone have a hint?
>>
>> geir
>>
>


Mime
View raw message