harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexey Petrenko" <alexey.a.petre...@gmail.com>
Subject Re: [classlib][build] build failed
Date Tue, 05 Dec 2006 13:38:50 GMT
Should be fixed now.

SY, Alexey

2006/12/5, Alexey Petrenko <alexey.a.petrenko@gmail.com>:
> I'll take a look.
>
> 2006/12/5, Vladimir Ivanov <ivavladimir@gmail.com>:
> > The CC on the WinXP report the problem of compilation. Could somebody
> > reproduce/fix it?
> >  Thanks, Vladimir
> >
> > <...>
> >    [exec]      [exec]         cl -c -DCRTAPI1=_cdecl -DCRTAPI2=_cdecl
> > -nologo -FIsehmap.h -D_X86_=1  -DWIN32 -D_WIN32 -W3 -D_WIN95
> > -D_WIN32_WINDOWS=0x0400 /D
> > IN32_DCOM -D_WIN32_IE=0x0500 -DWINVER=0x0400 -Ogityb1 -WX -GF -Gs -MD -Zi
> > -Zm400  -D_DLL -D_MT -DWIN32 -D_WIN32_WINNT=0x0400 -D_WINSOCKAPI_
> > -DWINVER=0x0400
> > C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\deploy\include
> > /IC:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\deploy\jdk\include /I.
> > -DHYPORT_LIBRARY_DEFINE
> > ..\shared\ -Fohysignal.obj hysignal.c
> >    [exec]      [exec] hysignal.c
> >    [exec]      [exec]         cl -c -DCRTAPI1=_cdecl -DCRTAPI2=_cdecl
> > -nologo -FIsehmap.h -D_X86_=1  -DWIN32 -D_WIN32 -W3 -D_WIN95
> > -D_WIN32_WINDOWS=0x0400 /D
> > IN32_DCOM -D_WIN32_IE=0x0500 -DWINVER=0x0400 -Ogityb1 -WX -GF -Gs -MD -Zi
> > -Zm400  -D_DLL -D_MT -DWIN32 -D_WIN32_WINNT=0x0400 -D_WINSOCKAPI_
> > -DWINVER=0x0400
> > C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\deploy\include
> > /IC:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\deploy\jdk\include /I.
> > -DHYPORT_LIBRARY_DEFINE
> > ..\shared\ -Fohysl.obj hysl.c
> >    [exec]      [exec] hysl.c
> >    [exec]      [exec] hysl.c(274) : error C2220: warning treated as error -
> > no object file generated
> >    [exec]      [exec] hysl.c(274) : warning C4013: 'alloca' undefined;
> > assuming extern returning int
> >    [exec]      [exec] NMAKE : fatal error U1077: 'cl' : return code '0x2'
> >    [exec]      [exec] Stop.
> >
> >    [exec] BUILD FAILED
> >    [exec] C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\build.xml:146: The
> > following error occurred while executing this line:
> >    [exec] C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\make\build-
> > native.xml:68: The following error occurred while executing this line:
> >    [exec]
> > C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\modules\portlib\build.xml:89:
> > The following error occurred while executing this line:
> >    [exec]
> > C:\cc.harmony\trunk\cc\projects\classlib\trunk\make\properties.xml:298: exec
> > returned: 2
> >
> >
>

Mime
View raw message