harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Alexei Zakharov" <alexei.zakha...@gmail.com>
Subject Re: [classlib][nio] DatagramChannelTest failure
Date Tue, 05 Dec 2006 11:48:47 GMT
Well, I don't see any other signs of virus presence. Ok, if nobody
sees that then I won't file a JIRA. I will continue my investigation
of it and will file JIRA only in case if bug is obvious.

Thanks.

2006/12/4, Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com>:
> Aha, the first message contained a stack. I have a mad idea that a
> virus is trying to overflow a datagram buffer.
>
> On 12/2/06, Alexei Fedotov <alexei.fedotov@gmail.com> wrote:
> > Alexei,
> > Is a root cause the same for all failures? Could you please post a stack trace?
> >
> > On 12/1/06, Alexei Zakharov <alexei.zakharov@gmail.com> wrote:
> > > Hi Andrew & Alexei,
> > >
> > > I run tests on my t42p laptop with Windows XP SP2. Ant clean + svn
> > > update + full restart doesn't help - I still can see these 9 errors.
> > > I guess something is wrong with my network config. Perhaps it is the
> > > result of the latest windows update . The exact list of failing tests
> > > is the following:
> > >
> > > testSend_NoServerTwice
> > > testSend_NoServerNonBlockingTwice
> > > testReceiveSend_Block_Empty
> > > testReceiveSend_NonBlock_Empty
> > > testReceiveSend_Block_Empty_S2C
> > > testReceiveSend_NonBlock_Empty_S2C
> > > testReceiveSend_Block_Empty_C2S
> > > testReceiveSend_NonBlock_Empty_C2S
> > > testReceiveSend_Empty_S2S
> > >
> > > Thanks,
> > >
> > > 2006/12/1, Andrew Zhang <zhanghuangzhu@gmail.com>:
> > > > Hi Alexei,
> > > >
> > > > What's your platform? The test passes on my machine (Windows XP, SP2)
with
> > > > latest code.
> > > >
> > > > Thanks!
> > > >
> > > >
> > > > On 12/1/06, Alexei Zakharov <alexei.zakharov@gmail.com> wrote:
> > > > >
> > > > > Hi all,
> > > > >
> > > > > Today 9 tests from the above test class fail on my machine with the
> > > > > following message:
> > > > >
> > > > > ---
> > > > > (10040) A message sent on a datagram socket was larger than the
> > > > > internal message buffer or some other network limit, or the buffer
> > > > > used to receive a datagram into was smaller than the datagram itself.
> > > > >
> > > > > java.net.SocketException: (10040) A message sent on a datagram socket
> > > > > was larger than the internal message buffer or some other network
> > > > > limit, or the buffer used to receive a datagram into was smaller
than
> > > > > the datagram itself. at
> > > > > org.apache.harmony.luni.platform.OSNetworkSystem.sendDatagramImpl(Native
> > > > > Method) at org.apache.harmony.luni.platform.OSNetworkSystem.sendDatagram(
> > > > > OSNetworkSystem.java:142)
> > > > > at org.apache.harmony.nio.internal.DatagramChannelImpl.send(
> > > > > DatagramChannelImpl.java:348)
> > > > > at
> > > > > org.apache.harmony.nio.tests.java.nio.channels.DatagramChannelTest.testSend_NoServerTwice
> > > > > (DatagramChannelTest.java:1155)
> > > > > at java.lang.reflect.AccessibleObject.invokeV(AccessibleObject.java:25)
> > > > > ---
> > > > >
> > > > > However, yesterday it works fine. Does anyone have ideas why it starts
to
> > > > > fail?


-- 
Alexei Zakharov,
Intel Enterprise Solutions Software Division

Mime
View raw message