harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Dmitry Irlyanov" <irlya...@gmail.com>
Subject Re: [build] HWA doesn't work
Date Wed, 29 Nov 2006 14:25:31 GMT
I think, it is the most likely reason :)
Now I'll test this issue and after the testing inform the result.

2006/11/29, Mikhail Fursov <mike.fursov@gmail.com>:
>
> Actually I do not understand why this method is marked as "inline" in cpp.
> Could it be the reason?
>
> On 11/29/06, Dmitry Irlyanov <irlyanov@gmail.com> wrote:
> >
> > Compiler: icc (ICC) 9.0 20051020
> >
> > OS:SuSE Linux 9.2 (i586)
> >
> > 2006/11/29, Geir Magnusson Jr. <geir@pobox.com>:
> >
> > > What toolset?
> > >
> > > Dmitry Irlyanov wrote:
> > > > Mikhail,
> > > >
> > > > The system was built from the very beginning (svn co))
> > > > This error received after the following command:
> > > >
> > > > ./java  -classpath . Hello
> > > >
> > > > May be this exotic output is happen by reason of exotic compiler?
> > > >
> > > > 2006/11/29, Mikhail Fursov < mike.fursov@gmail.com>:
> > > >>
> > > >> Dmitry,
> > > >> SetBCPElement has become public inside of vmcore module after H2008
> > is
> > > >> applied. This is the only change I remember for this method.
> > > >> Also it's very strange that you can link DRLVM and get this error
> on
> > > >> runtime
> > > >> : this method is vmcore library local.
> > > >> Did you try clean build?
> > > >>
> > > >>
> > > >> On 11/29/06, Dmitry Irlyanov < irlyanov@gmail.com> wrote:
> > > >> >
> > > >> > Good day!
> > > >> >
> > > >> > I've successfully build class libraries and DRLVM on Linux, but
> the
> > > >> build
> > > >> > doesn't work.
> > > >> > After starting Hello World Application the followinng exceptionis
> > > >> thrown:
> > > >> >
> > > >> > Failed to open JVM
> > > >> >
> > > >> >
> > > >>
> > >
> >
> DLL:/drlvm/trunk/build/lnx_ia32_icc_release/deploy/jre/bin/default/harmonyvm(/drlvm/trunk/build/lnx_ia32_icc_release/deploy/jre/bin/default/libharmonyvm.so:
> > > >>
> > > >> > undefined symbol:
> > > >> > _ZN20BootstrapClassLoader13SetBCPElementEPKcP10apr_pool_t)
> > > >> >
> > > >> > Do you know the cause of this error?
> > > >> > Should I add this to JIRA or it is my fault?
> > > >> > _______________
> > > >> > With Best Regards,
> > > >> > Irlyanov Dmitry
> > > >> > Intel Corporation
> > > >> > Middleware Products Division
> > > >> >
> > > >> >
> > > >>
> > > >>
> > > >> --
> > > >> Mikhail Fursov
> > > >>
> > > >> _______________
> > > > With Best Regards,
> > > > Irlyanov Dmitry
> > > > Intel Corporation
> > > > Middleware Products Division
> > > >
> > >
> >
> >
> >
> > --
> > _______________
> > With Best Regards,
> > Irlyanov Dmitry
> > Intel Corporation
> > Middleware Products Division
> >
> >
>
>
> --
> Mikhail Fursov
>
>


-- 
_______________
With Best Regards,
Irlyanov Dmitry
Intel Corporation
Middleware Products Division

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message