harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Sian January" <sianjanu...@googlemail.com>
Subject Re: [build] Problem with fetch-depends part of build script
Date Tue, 24 Oct 2006 08:10:03 GMT
Hi Nathan - thanks for your reply.  You are right, this was actually caused
by the ASF moves and is working fine this morning.

Regards,

Sian


On 24/10/06, Nathan Beyer <nbeyer@gmail.com> wrote:
>
> JIRA was probably still down as part of the ASF infrastructure moves.
> Is this still an issue?
>
> On 10/23/06, Sian January <sianjanuary@googlemail.com> wrote:
> > Hello,
> >
> > This morning I have been trying to build Harmony and I'm having a
> problem
> > with the fetch-depends part of the build script.  I am getting the
> following
> > output:
> >
> >
> > Buildfile: *C:\eclipse32harmony\eclipse\workspace\Harmony\build.xml
> >
> > fetch-depends*:
> > *
> >
> > -download*:
> >
> > [*echo*] Checking depends/jars/yoko-m1/yoko.jar
> > *
> >
> > -really-download*:
> >
> > [*echo*] Fetching depends/jars/yoko-m1/yoko.jar
> >
> > [*get*] Getting:
> >
> http://people.apache.org/maven-snapshot-repository/org/apache/yoko/yoko-spec-corba/1.0-incubating-M1-SNAPSHOT/yoko-spec-corba-1.0-incubating-M1-20060925.152805-4.jar
> >
> > [*get*] To:
> >
> C:\eclipse32harmony\eclipse\workspace\Harmony\depends\jars\yoko-m1\yoko.jar
> >
> > [*get*] .
> >
> > [*get*] last modified = Thu Jan 01 01:00:00 GMT 1970 - using current
> time
> > instead
> > *
> >
> > -remove-file-if-bad*:
> >
> > BUILD FAILED
> > *
> >
> > C:\eclipse32harmony\eclipse\workspace\Harmony\build.xml:275: The
> following
> > error occurred while executing this line:
> >
> > C:\eclipse32harmony\eclipse\workspace\Harmony\make\depends.xml:158: The
> > following error occurred while executing this line:
> >
> > C:\eclipse32harmony\eclipse\workspace\Harmony\make\depends.xml:248: ...
> > *
> >
> > File depends/jars/yoko-m1/yoko.jar has incorrect md5 checksum. Expected:
> >
> > 87e62e170dd07cc9c31b9045395f3d10
> >
> > found:
> >
> > 105a567dc9b27cbcaab4fe058021786e
> >
> > Total time: 2 minutes 8 seconds
> >
> > I have tried to run it a few times and also tried deleting the existing
> > jars.  Can anyone help with this problem?
> >
> > Thanks,
> >
> > Sian
> >
> > --
> > Sian January
> >
> > IBM Java Technology Centre, UK
> >
> >
>



-- 
Sian January

IBM Java Technology Centre, UK

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message