harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <g...@pobox.com>
Subject Re: [drlvm] Trouble Building DRLVM
Date Mon, 18 Sep 2006 16:20:15 GMT


Armand Navabi wrote:
> I am new to using Harmony.  I am currently having trouble getting the
> DRLVM to build.  I have a successful build of the class library.  I have
> the following error when I try to ./build.sh update:
> 
>     [mkdir] Created dir:
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/pre-copied/archives/common/XALAN
>      [echo] downloading XALAN from no_settings_in_config_or_environment

Ok - it's clear I need to doc this.

DRLVM depends on knowing where the claslibrary is because it uses 
headers and libraries from it when building, and copies stuff when 
assembling the jre.

So, by default, the DRLVM assumes that it and the classlibrary are 
located as follows, relative to each other :

    enhanced/classlib/trunk

    enhanced/drlvm/trunk

So if that relationship isn't the way it is on your machine, then you 
will have problems like you see, as DRLVM "looks over" into classlib to 
see if XALAN is there as a check.

The solution is to go :

  $ cd  drlvm/trunk/build
  $ cp drlvm.properties.example drlvm.properties

and them modify drlvm.properties so that it finds the right classlib 
root.  I believe it's relative to trunk/build.

When you then type sh build.sh, it will print out the classslib 
location.  if it's not right, repeat :)

geir

> 
> BUILD FAILED
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/make/build.xml:238: The following error
> occurred while executing this line:
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/make/setup.xml:289: The following error
> occurred while executing this line:
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/make/setup.xml:291: The following error
> occurred while executing this line:
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/make/setup.xml:462: Warning: Could not
> find file
> /u/u12/anavabi/Harmony_VM/build/make/no_settings_in_config_or_environment
> to copy.
> 
> Not sure why the ${remote.resource.archive} variable in setup.xml is
> no_settings_in_config_or_environment.   Any help is appreciated.
> 
> Thanks,
> Armand
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org
> 

---------------------------------------------------------------------
Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org


Mime
View raw message