harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Geir Magnusson Jr." <g...@pobox.com>
Subject Re: [drlvm] Trouble Building DRLVM
Date Wed, 20 Sep 2006 18:55:55 GMT
I'd prefer to understand the problem first, before we start doing  
things like this.

As time said in a later not, the bin/<vm> directory is for the VM  
stuff, not the general stuff.

geir

On Sep 20, 2006, at 7:10 AM, Egor Pasko wrote:

> On the 0x1EA day of Apache Harmony Egor Pasko wrote:
>> On the 0x1EA day of Apache Harmony Ivan Volosyuk wrote:
>>> On 20 Sep 2006 17:04:57 +0700, Egor Pasko <egor.pasko@gmail.com>  
>>> wrote:
>>>> On the 0x1EA day of Apache Harmony Ivan Volosyuk wrote:
>>>>> On 20 Sep 2006 16:06:07 +0700, Egor Pasko  
>>>>> <egor.pasko@gmail.com> wrote:
>>>>>> On the 0x1E9 day of Apache Harmony Ivan Volosyuk wrote:
>>>>>>>
>>>>>>> [snip]
>>>>>>>
>>>>>>> I've also reproduced the problem with DSO.
>>>>>>> Just run 'java' from different directory and will get:
>>>>>>> java/lang/UnsatisfiedLinkError : Failed loading library
>>>>>>> "libhyzlib.so": DSO load failed
>>>>>>
>>>>>> Using lovely strace ... I found that moving all lib* (except
>>>>>> libhysig.so, hibhyprt.so, libhythr.so) from jre/bin to jre/bin/ 
>>>>>> default
>>>>>> solves the DSO load failures for me.
>>>>>>
>>>>>> HelloWorld and Eclipse work just fine :)
>>>>>>
>>>>>> (BTW: to reproduce the happy DSO problem, run the launcher not  
>>>>>> staying
>>>>>> at .../jre/bin, but from some other dir)
>>>>>>
>>>>>> Does anybody experience the same? Time to quickfix the build? :)
>>>>>
>>>>> Not works for me. Now I receive:
>>>>> java/lang/UnsatisfiedLinkError : Failed loading library
>>>>> "libhytext.so": DSO load failed
>>>>>
>>>>> I have also copied all libraries into bin and bin/default. The  
>>>>> message
>>>>> still displayed.
>>>>
>>>> oh...
>>>> what's the strace of loading attempts?
>>>
>>> I forget to copy libicuuc.so.34, strace have showen me that.
>>> After that, no more DSO problem.
>>
>> At least, it works for us.
>>
>> I am stuck with the build at the moment. Cannot make the patch very
>> quickly :(
>
> and.. here is the patch:
> ===================================================================
> --- working_vm/build/make/build.xml     (revision 447819)
> +++ working_vm/build/make/build.xml     (working copy)
> @@ -542,8 +542,17 @@
>                  <include name="**"/>
>                  <exclude name="bin/default/**"/>
>                  <exclude name="bin/*hythr*"/>
> +                <exclude name="bin/lib*"/>
>              </fileset>
>          </copy>
> +        <copy todir="${build.deploy.dir}/bin/default">
> +            <fileset dir="${external.dep.CLASSLIB}/deploy/jdk/jre/ 
> bin">
> +                <include name="lib*"/>
> +                <exclude name="*hythr*"/>
> +                <exclude name="*hysig*"/>
> +                <exclude name="*hyprt*"/>
> +            </fileset>
> +        </copy>
>
>      </target>
>
> not so elegant, though... but it works
> not sure, if it is "ideologically correct" :)
> ..we rather need to fix runtime paths for the libs.. don't we?
>
> -- 
> Egor Pasko, Intel Managed Runtime Division
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org


Mime
View raw message