harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Mark Hindess <mark.hind...@googlemail.com>
Subject Re: [classlib][awt] Can't start any AWT app after recent(9/9/06-11/9/06) changes in java.awt
Date Mon, 11 Sep 2006 13:01:14 GMT

Same problem on linux.
-Mark.

On 11 September 2006 at 15:12, "Dmitry Durnev" <dmitry.a.durnev@gmail.com> wrote:
> Hi all!
> 
> After checking out the latest classlib from SVN I get this NPE on any
> AWT app start:
> 
> java.lang.NullPointerException
> 	at java.awt.ToolkitImpl.getSystemEventQueueImpl(ToolkitImpl.java:525)
> 	at java.awt.EventDispatchThread.runModalLoop(EventDispatchThread.java:5
> 8)
> 	at java.awt.EventDispatchThread.run(EventDispatchThread.java:47)
> 
> Tried both with DRLVM and IBM j9 on Windows.
> Anybody has the same problem?
> I'll try to investigate it, but maybe somebody has an idea of what's going on
> ?
> 
> 
> Dmitry A. Durnev,
> Intel Middleware Products Division
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org





---------------------------------------------------------------------
Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org


Mime
View raw message