harmony-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Nathan Beyer" <nbe...@kc.rr.com>
Subject RE: [drlvm] Need help debugging
Date Sat, 09 Sep 2006 21:23:35 GMT
> -----Original Message-----
> From: Geir Magnusson Jr. [mailto:geir@pobox.com]
> 
> Oi. That's a side effect of the change I made, which passes the arg
> through to the VM, so the VM can show it's version along with the
> version of the launcher.
> 
> The IBM VME doesn't apparently support "-showversion".
> 
> So this is breaking your testing.
> 
> We can do one of two things immediately :
> 
> 1) I can roll back the change to main.c in the launcher
> 
> 2) We can temporarily take "showversion" out of the test script so that
> the VM isn't invoked w/ that parameter during test runs.
> 
> I'd prefer the latter, as I'm using multiple versions of DRLVM via the
> launcher, and it's nice to be able to get the version out.
> 
> I do think that this is the right behavior, and that I hope that our
> fiends at IBM will fix J9 to at least not barf on the parameter (and
> maybe even show useful info!)

I'm fine with number 2. I'll just adjust the build scripts for now.

-Nathan

> 
> 
> Let me know what you want to do.  Sorry I didnt' think ahead far enough
> w/ those changes...
> 
> geir
> 
> 
> >
> >> -----Original Message-----
> >> From: Geir Magnusson Jr. [mailto:geir@pobox.com]
> >> Sent: Saturday, September 09, 2006 7:40 AM
> >> To: harmony-dev@incubator.apache.org
> >> Subject: [drlvm] Need help debugging
> >>
> >> I was testing the DRLVM-in-Launcher setup and something is seriously
> >> broken.
> >>
> >> On Ubuntu, both debug and release builds, it will run Tomcat ok, but
> >> when I try something like Eclipse 3.2 or ActiveMQ 4.0.2 the program
> runs
> >> and silently exits.  No log output, no console output.
> >>
> >> I've been trying to find a hint of what is making it unhappy, but so
> >> far, no luck.
> >>
> >> I've been staring at the output with -Xlog and -Xtrace, and there
> >> doesn't seem to be any errors, but I don't know what to look for.  (
> >>
> >> I've captured the stream and placed it here :
> >>
> >>    http://people.apache.org/~geirm/activemq-logstream-20060909.txt
> >>    http://people.apache.org/~geirm/activemq-tracestream-20060909.txt
> >>
> >> If anyone has any hints, I'd be mighty obliged...
> >>
> >> geir
> >>
> >>
> >> ---------------------------------------------------------------------
> >> Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> >> To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> >> For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org
> >
> >
> > ---------------------------------------------------------------------
> > Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> > To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> > For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org
> >
> 
> ---------------------------------------------------------------------
> Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
> To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
> For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org


---------------------------------------------------------------------
Terms of use : http://incubator.apache.org/harmony/mailing.html
To unsubscribe, e-mail: harmony-dev-unsubscribe@incubator.apache.org
For additional commands, e-mail: harmony-dev-help@incubator.apache.org


Mime
View raw message