harmony-alerts mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From nom...@intel.com
Subject [build-test alert] FAILED Linux x86: ehwa-api debug
Date Tue, 06 Jan 2009 17:55:33 GMT

BUILD FAILED:
	Ant Error Message:
/home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/scripts/cc-exec-adaptor.xml:68: The following error
occurred while executing this line: /home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/adaptors/ehwa-api/adaptor.xml:98:
The following error occurred while executing this line: /home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/scripts/framework.xml:163:
Java returned: 1

Date of build:	2009-01-07 01:34:25 +0800
Time to build:	20 minutes 27 seconds
Last changed:	01/06/2009 21:47:45
Last log entry:	hdk

***********************************************************
Errors/Warnings:	(5)
            
[java] Java Result: 139
BUILD FAILED
/home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/build/checkouts/ehwa-api/tests/ehwa-test.xml:100:
Eclipse HelloWorld scenario FAILED
Total time: 20 minutes 23 seconds
The execution FAILED with the following exception:
The following error occurred while executing this line:
/home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/adaptors/ehwa-api/adaptor.xml:98: The following
error occurred while executing this line:
/home/laichunrong/harmony.regularcc/infra/scripts/framework.xml:163: Java returned: 1

***********************************************************
Unit Tests: (0)
        
No Tests Run: This project doesn't have any tests

***********************************************************
Modifications since last successful build:	(1)
            
add cc-hdk log20090106214745Lbuild.267 01/06/2009 21:47:45hdk


Mime
  • Unnamed multipart/mixed (inline, None, 0 bytes)
View raw message