hadoop-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Harsh J <ha...@cloudera.com>
Subject Re: reducer not starting
Date Tue, 20 Nov 2012 17:16:55 GMT
Your mappers are failing (possibly a user-side error or an
environmental one) and are being reattempted by the framework (default
behavior, attempts 4 times to avoid transient failure scenario).

Visit your job's logs in the JobTracker web UI, to find more
information on why your tasks fail.

On Tue, Nov 20, 2012 at 10:22 PM, jamal sasha <jamalshasha@gmail.com> wrote:
>
>
>
> I am not sure whats happening, but I wrote a simple mapper and reducer
> script.
>
>
>
> And I am testing it against a small dataset (like few lines long).
>
>
>
> For some reason reducer is just not starting.. and mapper is executing again
> and again?
>
>
>
>     12/11/20 09:21:18 INFO streaming.StreamJob:  map 0%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:22:05 INFO streaming.StreamJob:  map 50%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:22:10 INFO streaming.StreamJob:  map 100%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:32:05 INFO streaming.StreamJob:  map 50%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:32:11 INFO streaming.StreamJob:  map 0%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:32:20 INFO streaming.StreamJob:  map 50%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:32:31 INFO streaming.StreamJob:  map 100%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:42:20 INFO streaming.StreamJob:  map 50%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:42:31 INFO streaming.StreamJob:  map 0%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:42:32 INFO streaming.StreamJob:  map 50%  reduce 0%
>
>     12/11/20 09:42:50 INFO streaming.StreamJob:  map 100%  reduce 0%
>
>
>
>
>
> Let me know if you want the code also.
>
> Any clues of where I am going wrong?
>
> Thanks
>
>
>
>
>
>



-- 
Harsh J

Mime
View raw message