hadoop-mapreduce-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Somnath Pandeya <Somnath_Pand...@infosys.com>
Subject RE: TeraSort Decommissioning Nodes
Date Thu, 12 Mar 2015 04:15:32 GMT
What is the error you are getting .. ?

From: Telles Nobrega [mailto:tellesnobrega@gmail.com]
Sent: Wednesday, March 11, 2015 10:31 PM
To: user@hadoop.apache.org
Subject: TeraSort Decommissioning Nodes

Hi, I'm setting up a 4 node cluster (1 master and 3 slaves). They all have 2vcpus and 2GB
of ram. I can run a teragen job but when I try to run a terasort with a 1.2GB input file the
nodes always fail.

Does anyone has any idea of what the problem is?

**************** CAUTION - Disclaimer *****************
This e-mail contains PRIVILEGED AND CONFIDENTIAL INFORMATION intended solely 
for the use of the addressee(s). If you are not the intended recipient, please 
notify the sender by e-mail and delete the original message. Further, you are not 
to copy, disclose, or distribute this e-mail or its contents to any other person and 
any such actions are unlawful. This e-mail may contain viruses. Infosys has taken 
every reasonable precaution to minimize this risk, but is not liable for any damage 
you may sustain as a result of any virus in this e-mail. You should carry out your 
own virus checks before opening the e-mail or attachment. Infosys reserves the 
right to monitor and review the content of all messages sent to or from this e-mail 
address. Messages sent to or from this e-mail address may be stored on the 
Infosys e-mail system.
***INFOSYS******** End of Disclaimer ********INFOSYS***
Mime
View raw message