hadoop-mapreduce-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From 武泽胜 <wuzesh...@xiaomi.com>
Subject Re: 答复: Decomssion datanode - no response
Date Mon, 08 Jul 2013 04:29:37 GMT
Sorry, I mis-thought that you and FengDong Yu as two different persons.
Let talk this in the JIRA issue:)
From: Azuryy Yu <azuryyyu@gmail.com<mailto:azuryyyu@gmail.com>>
Reply-To: "user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>" <user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>>
Date: Monday, July 8, 2013 11:34 AM
To: "user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>" <user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>>
Subject: Re: 答复: Decomssion datanode - no response

Hey, this is I filed.


On Mon, Jul 8, 2013 at 8:26 AM, 武泽胜 <wuzesheng@xiaomi.com<mailto:wuzesheng@xiaomi.com>>
wrote:
We've found there are some bugs in the current implementation of refreshNodes, someone has
created a JIRA issue: https://issues.apache.org/jira/browse/HDFS-4959

From: Azuryy Yu <azuryyyu@gmail.com<mailto:azuryyyu@gmail.com>>
Reply-To: "user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>" <user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>>
Date: Friday, July 5, 2013 11:25 AM
To: "user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>" <user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>>
Subject: Re: 答复: Decomssion datanode - no response

It's 20 minutes passed after I ran -refreshNodes, but there is no decomssion nodes showed
on the UI. and canno find any hints in the NN and DN logs.


On Fri, Jul 5, 2013 at 11:16 AM, Francis.Hu <francis.hu@reachjunction.com<mailto:francis.hu@reachjunction.com>>
wrote:
I know the default value is 10 minutes and 30 seconds for switching datanodes from live to
dead.

发件人: Azuryy Yu [mailto:azuryyyu@gmail.com<mailto:azuryyyu@gmail.com>]
发送时间: Friday, July 05, 2013 10:42
收件人:user@hadoop.apache.org<mailto:user@hadoop.apache.org>
主题: Decomssion datanode - no response

Hi,
I am using hadoop-2.0.5-alpha, and I added 5 datanodes into dfs_exclude,

hdfs-site.xml:
  <property>
    <name>dfs.hosts.exclude</name>
    <value>/usr/local/hadoop/conf/dfs_exclude</value>
  </property>

then:
hdfs dfsadmin -refreshNodes

but there is no decomssion nodes showed on the webUI. and not any releated logs in the datanode
log. what's wrong?


Mime
View raw message