hadoop-mapreduce-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Vikas Jadhav <vikascjadha...@gmail.com>
Subject Re: JobTracker UI shows only one node instead of 2
Date Thu, 13 Jun 2013 07:47:53 GMT
Thanks .
I found it  there mismatch of compile version in Jobtracker log thats why
second tasktracker was not working


On Thu, Jun 13, 2013 at 12:35 PM, Devaraj k <devaraj.k@huawei.com> wrote:

>  Can you check the Job Tracker and task Tracker log files, whether any
> problem while starting the Task Tracker or any problem while connecting to
> Job tracker…****
>
> ** **
>
> Thanks****
>
> Devaraj****
>
> ** **
>
> *From:* Vikas Jadhav [mailto:vikascjadhav87@gmail.com]
> *Sent:* 13 June 2013 12:22
> *To:* user@hadoop.apache.org
> *Subject:* JobTracker UI shows only one node instead of 2****
>
> ** **
>
> I have set up hadoop cluster on two node but JobTracker UI in Cluster
> summary shows only one node ****
>
>  ****
>
> Namenode shows Live nodes 2 but data is always put on same master node ***
> *
>
> not on slave node****
>
>  ****
>
> On master node - jps****
>
>  all process are running ****
>
>  ****
>
> On slave node -jps
> tasktracke and datanode are running ****
>
>  ****
>
>  ****
>
>  ****
>
>  ****
>
> i have checked /etc/host also it is correct ****
>
> what should i do ?****
>
>
> -- ****
>
> ** **
>
> * *
>
> *  Regards,*****
>
> *   Vikas *****
>



-- 
*
*
*

  Regards,*
*   Vikas *

Mime
View raw message