hadoop-mapreduce-issues mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "chackaravarthy (Updated) (JIRA)" <j...@apache.org>
Subject [jira] [Updated] (MAPREDUCE-3009) RM UI -> Applications -> Application(Job History) -> Map Tasks -> Task ID -> Node link is not working
Date Wed, 12 Oct 2011 13:59:11 GMT

     [ https://issues.apache.org/jira/browse/MAPREDUCE-3009?page=com.atlassian.jira.plugin.system.issuetabpanels:all-tabpanel
]

chackaravarthy updated MAPREDUCE-3009:
--------------------------------------

    Attachment: chrome_node_link_working.png
                IE_node_link_not_working.png

Hi Vinod, 
As you said, there is a change in the latest code (ip address is replaced by host name)

But still that problem exists.
I see it as a Browser level problem. I was using InternetExplorer only earlier and hence added
the screen shot for those.
Now I checked in Chrome Browser and there its working fine.

I am not sure how it will behave in FireFox. I have some problem in firefox installation in
my system. 

So I have attached the screenshots for other 2 browsers (IE and Chrome)

This issue exists in IE browser only. In chrome its working properly.

Thanks
                
> RM UI -> Applications -> Application(Job History) -> Map Tasks -> Task ID
-> Node link is not working
> -----------------------------------------------------------------------------------------------------
>
>                 Key: MAPREDUCE-3009
>                 URL: https://issues.apache.org/jira/browse/MAPREDUCE-3009
>             Project: Hadoop Map/Reduce
>          Issue Type: Bug
>          Components: jobhistoryserver, mrv2
>    Affects Versions: 0.23.0, 0.24.0
>            Reporter: chackaravarthy
>            Assignee: chackaravarthy
>             Fix For: 0.24.0
>
>         Attachments: IE_node_link_not_working.png, MAPREDUCE-3009.patch, chrome_node_link_working.png,
invalid_url.png, invalid_url_latest_code.png
>
>
> RM UI -> Applications -> Application(Job History) -> Map Tasks -> Task ID
-> Node link is not working. The URL contains extra '/' which is causing the problem. Please
find in the attached screen shots.

--
This message is automatically generated by JIRA.
If you think it was sent incorrectly, please contact your JIRA administrators: https://issues.apache.org/jira/secure/ContactAdministrators!default.jspa
For more information on JIRA, see: http://www.atlassian.com/software/jira

        

Mime
View raw message