hadoop-mapreduce-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Gourav Sengupta <gourav.had...@gmail.com>
Subject Re: AbandonBlockRequestProto cannot be resolved
Date Fri, 15 Jun 2012 15:25:16 GMT
Hi,

I reimported the scripts from SVN, followed the instructions in the page 
http://wiki.apache.org/hadoop/EclipseEnvironment and everything seems to 
be working fine now. Though the access restrictions error are still 
showing up as warnings.


Thanks and Regards,
Gourav

On 15/06/12 11:39, Gourav Sengupta wrote:
> Hi Harsh,
>
> when I am building from the command line using the command "mvn clean 
> compile" from the root folder then the build is reported as SUCCESSFUL.
>
> Is there any idea then why there are errors shown in the compilation 
> when I am importing the project as a Maven Project into Eclipse?
>
> Thanks and Regards,
> Gourav
>
> On 14/06/12 18:05, Gourav Sengupta wrote:
>> Hi Harsh,
>>
>> I have installed protocol buffers and protoc is in the command path 
>> as mentioned in the links you had forwarded me before.
>>
>> I will try the command mentioned and let you know the details.
>>
>> Regards,
>> Gourav
>>
>> On 14/06/12 18:01, Harsh J wrote:
>>> Hi Gourav,
>>>
>>> As mentioned on http://wiki.apache.org/hadoop/HowToContribute and
>>> http://wiki.apache.org/hadoop/QwertyManiac/BuildingHadoopTrunk (I
>>> gotta update this for branch-2 (rebranding of branch-0.23 rolling
>>> ahead), etc. now though), did you install the protocol buffers
>>> dependencies on your machine and have the 'protoc' command in PATH?
>>> That may be one cause of these errors you see.
>>>
>>> In any case, try a {{mvn clean compile}} from the command line (from
>>> root of the cloned repo) to get more info on what causes a build
>>> failure.
>>>
>>> On Thu, Jun 14, 2012 at 9:41 PM, Gourav Sengupta
>>> <gourav.hadoop@gmail.com>  wrote:
>>>> Hi,
>>>>
>>>> I downloaded the source code from GitHub using the command
>>>>
>>>> git clone git://git.apache.org/hadoop-common.git
>>>>
>>>>
>>>> and after that installed Eclipse with Maven and EGit and imported 
>>>> that into
>>>> Eclipse by adding the base path into EGit.
>>>>
>>>> While building the project I am getting around 100 errors and one 
>>>> of them is
>>>> mentioned in the subject. I may be doing something fundamentally 
>>>> stupid
>>>> since I am new to JAVA programming.
>>>>
>>>> I will be grateful for any help on this.
>>>>
>>>>
>>>> Thanks and Regards,
>>>> Gourav
>>>
>>>
>> Hi H
>


Mime
View raw message