hadoop-mapreduce-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Haoyuan Li <haoyuan...@gmail.com>
Subject Re: Problem with MRv2 Build
Date Wed, 10 Aug 2011 03:36:33 GMT
Hi Tom,

I also have trouble in building the current MR-279. How to compile common by
using mvn?

And do you mean that
http://svn.apache.org/repos/asf/hadoop/common/branches/MR-279/mapreduce/INSTALL
doesn't
work anymore?

Thank you.

Best,

Haoyuan


On Thu, Aug 4, 2011 at 8:19 AM, Thomas Graves <tgraves@yahoo-inc.com> wrote:

> You have to use common and hdfs from trunk branch now and only mapreduce
> comes from MR-279 branch.
>
> Something like this:
> svn co http://svn.apache.org/repos/asf/hadoop/common/trunk/
> rm -rf mapreduce
> svn checkout
> http://svn.apache.org/repos/asf/hadoop/common/branches/MR-279/mapreduce
>
> Note that common is now using mvn to build.
>
> Tom
>
>
> On 8/4/11 10:13 AM, "Praveen Sripati" <praveensripati@gmail.com> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I did get the latest code from
> >
> > http://svn.apache.org/repos/asf/hadoop/common/branches/MR-279/
> >
> > and ran the below command for mapreduce build
> >
> > mvn clean install assembly:assembly -DskipTests
> >
> > to get the following error
> >
> > [INFO] yarn-api .......................................... FAILURE
> [2.565s]
> > [INFO] yarn-common ....................................... SKIPPED
> > [INFO] yarn-server-common ................................ SKIPPED
> >
> > [ERROR] Failed to execute goal on project yarn-api: Could not resolve
> > dependencies for project org.apache.hadoop:yarn-api:jar:1.0-SNAPSHOT: The
> > following artifacts could not be resolved:
> > org.apache.hadoop:hadoop-common:jar:0.23.0-SNAPSHOT,
> > org.apache.hadoop:hadoop-annotations:jar:0.23.0-SNAPSHOT,
> > org.apache.hadoop:hadoop-common:jar:tests:0.23.0-SNAPSHOT,
> > org.apache.hadoop:hadoop-hdfs:jar:0.23.0-SNAPSHOT: Could not find
> artifact
> > org.apache.hadoop:hadoop-common:jar:0.23.0-SNAPSHOT -> [Help 1]
> >
> > Can someone please help me out with the build problem? The last time I
> got
> > the code from SVN the build was successful, looks like some changes in
> the
> > code introduced this problem.
> >
> > Thanks,
> > Praveen
>
>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message