hadoop-common-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From yuchen xie <xieyuche...@gmail.com>
Subject Re: setting hdfs balancer bandwidth doesn't work
Date Fri, 19 Apr 2013 06:50:55 GMT
have you try to restart your cluster or execute "$HADOOP_HOME/bin/hadoop
dfsadmin -setBalanacerBandwidth 104857600" ?



2013/4/19 周帅锋 <zhoushuaifeng@gmail.com>

> I set bandwidthPerSec = 104857600, but when I add a new data node, and run
> hadoop balancer, the bandwidth is only 1MB/s, and the datanode log shows
> that:
> org.apache.hadoop.hdfs.server.
> datanode.DataNode: Balancing bandwith is 1048576 bytes/s
>
> My hadoop core version is 1.0.3
>
> Thanks
>
>
> 2013/4/19 Thanh Do <thanhdo@cs.wisc.edu>
>
>> What do you mean by "doesn't work"?
>>
>>
>> On Thu, Apr 18, 2013 at 10:01 AM, zhoushuaifeng <zhoushuaifeng@gmail.com>wrote:
>>
>>> **
>>> Hi,
>>> I set the hdfs balance bandwidth from 1048576 to 104857600, but it
>>> doesn't work, what's wrong?
>>> Does anyone encounter the same problem?
>>> Thanks a lot.
>>>
>>>  <property>
>>>   <name>dfs.balance.bandwidthPerSec</name>
>>>   <value>104857600</value>
>>>   <description>
>>>         Specifies the maximum amount of bandwidth that each datanode
>>>         can utilize for the balancing purpose in term of
>>>         the number of bytes per second.
>>>   </description>
>>> </property>
>>>
>>> ------------------------------
>>> zhoushuaifeng
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message