hadoop-common-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Robert Molina <rmol...@hortonworks.com>
Subject Re: Redirects from namenode to datanode not working
Date Mon, 29 Oct 2012 19:13:53 GMT
Hey Visioner,
Can you show what's in your slaves file?


On Thu, Oct 25, 2012 at 5:44 AM, Visioner Sadak <visioner.sadak@gmail.com>wrote:

> any hints friends will i have to try this with a cluster set up?? with
> datanode installed on a diffrnt ip address
>
>
> On Tue, Oct 23, 2012 at 12:34 PM, Visioner Sadak <visioner.sadak@gmail.com
> > wrote:
>
>> my config files already have ips instead of localhost.....yes if i copy
>> paste ip in address bar it wrks ....is there any other place where ip has
>> to be mentioned like etc/hosts in linux....
>>
>>
>> On Tue, Oct 23, 2012 at 12:11 PM, Georgy Gryaznov <
>> georgy.gryaznov@gmail.com> wrote:
>>
>>> Hey Visioner.
>>>
>>> I think the problem here is that your config files are pointing at
>>> your localhost as the IP for the datanode/tasktracker. If you
>>> copy-paste the external IP for the box into the address bar, does it
>>> work?
>>>
>>> Thanks,
>>> Georgy
>>>
>>> On Thu, Oct 18, 2012 at 11:27 PM, Visioner Sadak
>>> <visioner.sadak@gmail.com> wrote:
>>> > Hello friends,
>>> >                      I m runnning hadoop in psuedo distr mode at a
>>> remote
>>> > linux ip ,Thru the namenode WEB UI i m able to access the directory
>>> > structure(thru data node) by clicking on browse the directory button
>>> but
>>> > when i click on live nodes i am able to see my datanode at localhost
>>> when i
>>> > click on tht it redirects my browser to localhost instead of my remote
>>> linux
>>> > box ip and i cant see the page....any hints on whts happening is it
>>> becoz my
>>> > datanode and namenode on same ip.....
>>> >
>>> >
>>>
>>
>>
>

Mime
View raw message