hadoop-common-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Jignesh Patel <jign...@websoft.com>
Subject Re: ssh setup stop working
Date Mon, 10 Oct 2011 22:06:13 GMT
You are right I have a problem with the access rights. Now it works.
On Oct 10, 2011, at 5:36 PM, Ilker Ozkaymak wrote:

> Key requires a specific permissions for .ssh directory 700 and
> authorized_keys file 600 anything more it won't work.
> However you said it worked before, I usually experience problem when
> password ages the key also doesn't work until the password is reset.
> 
> Anyhow it might be little different.
> 
> Best regards,
> 
> On Mon, Oct 10, 2011 at 4:10 PM, Jignesh Patel <jignesh@websoft.com> wrote:
> 
>> Infect I have created passphraseless key again and still it asks me for
>> password.
>> On Oct 10, 2011, at 4:51 PM, Jignesh Patel wrote:
>> 
>>> nope they works. I have a mac system
>>> On Oct 10, 2011, at 4:40 PM, Ilker Ozkaymak wrote:
>>> 
>>>> Has your user account's password been expired??
>>>> 
>>>> Best regards,
>>>> IO
>>>> 
>>>> On Mon, Oct 10, 2011 at 3:35 PM, Jignesh Patel <jignesh@websoft.com>
>> wrote:
>>>> 
>>>>> I have created private key setup on local box and till this week end
>>>>> everything was working great.
>>>>> 
>>>>> 
>>>>> But when today I tried JPS I found none of the service works as well
as
>>>>> when I tried to do ssh localhost it started asking for password.
>>>>> 
>>>>> when I tried ssh-keygen -t rsa the message appeared
>>>>> /Users/hadoop-user/.ssh/id_rsa already exists
>>>>> 
>>>>> What went wrong? Do  I need to recreate the key?
>>>>> 
>>>>> -Jignesh
>>> 
>> 
>> 


Mime
View raw message