hadoop-common-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Konstantin Boudnik <...@apache.org>
Subject Re: [SOLVED] Re: http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.pom: invalid sha1:
Date Sun, 31 Oct 2010 19:01:03 GMT
That might be an indication that your original ivy jar was corrupt in some
way. As an experiment you might want try to revert the changes to
library.properties, remove ivy jars and run the build process once more.

The fact that I (and seemingly many other folks) are able to work with
previous version suggests that older Ivy is Ok.

Cos

On Sun, Oct 31, 2010 at 12:55PM, bharath v wrote:
> It is a problem with the ivy jar ... Change the version of ivy to
> ivy-2.2.0 in library.properties file and ant downloads the correct
> version from maven repo and the build happens correctly  ..
> 
>  Hope this helps some ppl who are facing the same problems .
> 
> :)
> 
> On Sun, Oct 31, 2010 at 12:22 PM, bharath vissapragada
> <bharat_v@students.iiit.ac.in> wrote:
> > Hi ,
> >
> >
> > I did that already and it is now working ... I removed the entire ivy2
> > (~/.ivy2/* ) directory
> > (My ivy folder is .ivy2 and not .ivy .. Any problem with this ?)
> >
> > Now I am getting more errors (as I have cleaned the entire cache) as follows..
> >
> >
> > Any problem with the ivy/ant version ? ( I read in some forums abt the
> > related errors)
> >
> > My ant version is 1.7.0 ..
> >
> >
> > ------------------------------------------ERROR-------------------------------------------------------
> >
> > clover:
> > proxy.setup:
> > ivy-download:
> >      [get] Getting:
> > http://repo2.maven.org/maven2/org/apache/ivy/ivy/2.0.0-rc2/ivy-2.0.0-rc2.jar
> >      [get] To: /home/rip/workspace/hadoop/ivy/ivy-2.0.0-rc2.jar
> >      [get] Not modified - so not downloaded
> > ivy-init-dirs:
> > ivy-probe-antlib:
> > ivy-init-antlib:
> > ivy-init:
> > [ivy:configure] :: Ivy 2.0.0-rc2 - 20081028224207 ::
> > http://ant.apache.org/ivy/ ::
> > :: loading settings :: file = /home/rip/workspace/hadoop/ivy/ivysettings.xml
> > ivy-resolve-common:
> > [ivy:resolve] :: resolving dependencies ::
> > org.apache.hadoop#Hadoop;working@Cloud
> > [ivy:resolve]   confs: [common]
> > [ivy:resolve]   found log4j#log4j;1.2.15 in maven2
> > [ivy:resolve]   found xmlenc#xmlenc;0.52 in maven2
> > [ivy:resolve]   found net.java.dev.jets3t#jets3t;0.6.1 in maven2
> > [ivy:resolve]   found commons-net#commons-net;1.4.1 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.mortbay.jetty#servlet-api-2.5;6.1.14 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.mortbay.jetty#jetty;6.1.14 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.mortbay.jetty#jetty-util;6.1.14 in maven2
> > [ivy:resolve]   found tomcat#jasper-runtime;5.5.12 in maven2
> > [ivy:resolve]   found tomcat#jasper-compiler;5.5.12 in maven2
> > [ivy:resolve]   found commons-el#commons-el;1.0 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.slf4j#slf4j-api;1.4.3 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.eclipse.jdt#core;3.1.1 in maven2
> > [ivy:resolve]   found org.slf4j#slf4j-log4j12;1.4.3 in maven2
> > [ivy:resolve] :: resolution report :: resolve 1236ms :: artifacts dl 43ms
> >        ---------------------------------------------------------------------
> >        |                  |            modules          
 ||   artifacts   |
> >        |       conf       | number| search|dwnlded|evicted|| number|dwnlded|
> >        ---------------------------------------------------------------------
> >        |      common      |   19  |   0   |   0   |   0   ||  
13  |   0   |
> >        ---------------------------------------------------------------------
> > [ivy:resolve] :: problems summary ::
> > [ivy:resolve] :::: WARNINGS
> > [ivy:resolve]   problem while downloading module descriptor:
> > http://repo1.maven.org/maven2/commons-logging/commons-logging/1.0.4/commons-logging-1.0.4.pom:
> > invalid sha1: expected=�
> >
> > ====================================================================
> >
> >
> > On Sun, Oct 31, 2010 at 12:06 PM, Konstantin Boudnik <cos@apache.org> wrote:
> >> You can at least try to clean you local Ivy cache for junit artifacts
> >> (i.e. rm -rf ~/.ivy/junit*). That'd be a pretty reasonable first step.
> >>
> >> On Sun, Oct 31, 2010 at 11:33AM, bharath v wrote:
> >>> Hi ,
> >>>
> >>>
> >>> Thanks for your reply .
> >>>
> >>> I am using had-0.20.0 . I am new to ivy thingy .. So is there any
> >>> solution to this ?
> >>>
> >>> Thanks
> >>>
> >>>
> >>> On Sun, Oct 31, 2010 at 3:42 AM, Konstantin Boudnik <cos@apache.org>
wrote:
> >>> > I assume you're trying to build 0.20+. Later projects uses later version
of
> >>> > junit... Running the build...
> >>> >
> >>> > [ivy:resolve] downloading http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.jar
...
> >>> > [ivy:resolve] ....................................................................................
(118kB)
> >>> > [ivy:resolve] .. (0kB)
> >>> > [ivy:resolve] ═ [SUCCESSFUL ] junit#junit;3.8.1!junit.jar (1486ms)
> >>> >
> >>> > Looks like your ivy cache is hosed or something similar.
> >>> > ═Cos
> >>> >
> >>> > On Sat, Oct 30, 2010 at 06:43PM, bharath v wrote:
> >>> >> Hi ,
> >>> >>
> >>> >> I am getting the error
> >>> >>
> >>> >> http://repo1.maven.org/maven2/junit/junit/3.8.1/junit-3.8.1.pom:
> >>> >> invalid sha1: ═..
> >>> >>
> >>> >> Is it downloading the corrupt file or is there any other thing
which I
> >>> >> need to take care of ??
> >>> >>
> >>> >> Iam getting the same error even after several tries ..:/
> >>> >>
> >>> >> Any help?
> >>> >>
> >>> >> Thanks
> >>> >
> >>
> >

Mime
View raw message