hadoop-common-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Niels Basjes <Ni...@basjes.nl>
Subject Re: Jenkins problem or patch problem?
Date Sun, 27 Jul 2014 19:44:01 GMT
I'll look for a workaround regarding the binary file. Thanks.


On Sun, Jul 27, 2014 at 9:07 PM, Ted Yu <yuzhihong@gmail.com> wrote:

> Similar problem has been observed for HBase patches.
>
> Have you tried attaching level 1 patch ?
> For the binary file, to my knowledge, 'git apply' is able to handle it but
> hadoop is currently using svn.
>
> Cheers
>
>
> On Sun, Jul 27, 2014 at 11:01 AM, Niels Basjes <Niels@basjes.nl> wrote:
>
> > Hi,
> >
> > I just submitted a patch and Jenkins said it failed to apply the patch.
> > But when I look at the console output
> >
> > https://builds.apache.org/job/PreCommit-MAPREDUCE-Build/4771//console
> >
> > it says:
> >
> > At revision 1613826.
> > MAPREDUCE-2094 patch is being downloaded at Sun Jul 27 18:50:44 UTC
> > 2014 fromhttp://
> >
> issues.apache.org/jira/secure/attachment/12658034/MAPREDUCE-2094-20140727.patch*cp
> > :
> > cannot stat '/home/jenkins/buildSupport/lib/*': No such file or
> > directory
> > *The patch does not appear to apply with p0 to p2
> > PATCH APPLICATION FAILED
> >
> >
> > Now I do have a binary file (for the unit test) in this patch, perhaps I
> > did something wrong? Or is this problem caused by the error I
> highlighted?
> >
> > What can I do to fix this?
> >
> > --
> > Best regards / Met vriendelijke groeten,
> >
> > Niels Basjes
> >
>



-- 
Best regards / Met vriendelijke groeten,

Niels Basjes

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message