hadoop-common-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pavan Kulkarni <pavan.babu...@gmail.com>
Subject Re: Problem setting up 1st generation Hadoop-0.20 (ANT build) in Eclipse
Date Tue, 10 Jul 2012 21:50:04 GMT
I tried *"ant tar"* but it requested a forrest home directory ,so I ran
*"ant -Dforrest.home=/path/apache-forrest-0.8 compile-core tar"*
but this gets stuck at an Exception
"Exception in thread "main" java.lang.InternalError: Can't connect to X11
window server using ':0' as the value of the DISPLAY variable."
No idea what this exception means. How come there isn't a good
documentation or a BUILDING.txt file for MR1 releases ? Any help regarding
this is appreciated.Thanks

On Tue, Jul 10, 2012 at 4:29 PM, Harsh J <harsh@cloudera.com> wrote:

> Hey Pavan,
>
> Try an "ant tar". For more ant targets, read the build.xml at the root
> of your checkout.
>
> On Wed, Jul 11, 2012 at 1:15 AM, Pavan Kulkarni <pavan.baburao@gmail.com>
> wrote:
> > Thanks a lot Harsh.I could set it up without any errors.
> > It would be great if you could provide me any pointers on how to build a
> > binary distribution tar file.
> > The information on wiki and in BUILDING.txt only has Maven
> > instructions.Thanks
> >
> > On Tue, Jul 10, 2012 at 2:39 PM, Harsh J <harsh@cloudera.com> wrote:
> >
> >> Hey Pavan,
> >>
> >> The 0.20.x version series was renamed recently to 1.x. Hence, you need
> >> to use the branch-1 code path if you want the latest stable branch
> >> (MR1, etc.) code.
> >>
> >> Do these once you have ant 1.8 and a Sun/Oracle JDK 1.6 installed, and
> >> you should have it:
> >>
> >> $ git clone http://github.com/apache/hadoop-common.git hadoop-1
> >> $ cd hadoop-1; git checkout branch-1
> >> $ ant eclipse
> >>
> >> (Now export this directory into Eclipse as a Java project)
> >>
> >> HTH.
> >>
> >> On Wed, Jul 11, 2012 at 12:00 AM, Pavan Kulkarni
> >> <pavan.baburao@gmail.com> wrote:
> >> > Hi all,
> >> >
> >> >   I am trying to setup hadoop 1st generation 0.20 in Eclipse which
> still
> >> > uses Ant as its build tool.
> >> > The build was successful , but when I want to set it up in the Eclipse
> >> IDE
> >> > i.e
> >> > *File-> new Project-> Project from existing ANT build file ->
Select
> >> > build.xml ->Finish*
> >> > I get this following error :
> >> > *Problem setting the classpath of the project from the javac
> classpath:
> >> > Reference ivy-common.classpath not found.*
> >> >
> >> >  I have tried finding solutions online but couldn't get a concrete
> one.
> >> Are
> >> > there any sources or workarounds on setting 1st generation
> >> > Hadoop in Eclipse.?
> >> >
> >> > Also my second question was how to build a binary tar file for
> >> hadoop-0.20
> >> > which still uses ANT. The wiki pages only have information for maven.
> >> > Any help is highly appreciated.Thanks
> >> > --
> >> >
> >> > --With Regards
> >> > Pavan Kulkarni
> >>
> >>
> >>
> >> --
> >> Harsh J
> >>
> >
> >
> >
> > --
> >
> > --With Regards
> > Pavan Kulkarni
>
>
>
> --
> Harsh J
>



-- 

--With Regards
Pavan Kulkarni

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message