hadoop-common-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Harsh J <qwertyman...@gmail.com>
Subject Re: Configure hadoop in eclipse
Date Fri, 05 Nov 2010 17:05:50 GMT
Hi,

On Fri, Nov 5, 2010 at 8:12 PM, Rafael Braga <rafaeltelematica@gmail.com> wrote:
> anybody?
>
> Saw in the link:
> http://osdir.com/ml/dev-harmony-apache/2010-10/msg00017.html
> that it's necessary includ the jar: sun-javadoc.jar, it's correct?

I don't seem to have that JAR on my build path here in Eclipse. All
default Sun JRE jars + Hadoop lib jars + ANT_HOME env property seem
enough.

>
> And when I tell of connection, I talk about attchment, sorry.

Don't think the ML allows attachments.

>
>
> On Thu, Nov 4, 2010 at 1:06 PM, Rafael Braga <rafaeltelematica@gmail.com>wrote:
>
>> Sorry, it was a problem on my connection.
>>
>> thanks,
>>
>>
>> On Thu, Nov 4, 2010 at 1:00 PM, Nan Zhu <zhunansjtu@gmail.com> wrote:
>>
>>> attachment missed?
>>>
>>> Nan
>>>
>>> On Thu, Nov 4, 2010 at 11:35 PM, Rafael Braga <rafaeltelematica@gmail.com
>>> >wrote:
>>>
>>> > Hi everybody,
>>> >
>>> >       I follow the tutorial:
>>> > http://wiki.apache.org/hadoop/EclipseEnvironment and
>>> > saw the screencast: http://vimeo.com/4193623. The buld's.xml ran
>>> whitout
>>> > problems
>>> > but after I turn on "Project...Build Automatically" erros happen in the
>>> > class:
>>> > ExcludePrivateAnnotationsJDiffDoclet (see attachment). And in the view
>>> > Problems of eclipse
>>> > same erros are shown too (see attachment).
>>> >
>>> > what might be wrong?
>>> >
>>> > thanks,
>>> >
>>> > --
>>> > Rafael Braga
>>> >
>>> >
>>>
>>
>>
>>
>> --
>> Rafael Braga <http://www.linkedin.com/myprofile?trk=hb_tab_pro>
>>
>>
>
>
> --
> Rafael Braga <http://www.linkedin.com/myprofile?trk=hb_tab_pro>
>



-- 
Harsh J
www.harshj.com

Mime
View raw message