hadoop-common-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Rafael Braga <rafaeltelemat...@gmail.com>
Subject Re: Configure hadoop in eclipse
Date Fri, 05 Nov 2010 14:42:39 GMT
anybody?

Saw in the link:
http://osdir.com/ml/dev-harmony-apache/2010-10/msg00017.html
that it's necessary includ the jar: sun-javadoc.jar, it's correct?

And when I tell of connection, I talk about attchment, sorry.


On Thu, Nov 4, 2010 at 1:06 PM, Rafael Braga <rafaeltelematica@gmail.com>wrote:

> Sorry, it was a problem on my connection.
>
> thanks,
>
>
> On Thu, Nov 4, 2010 at 1:00 PM, Nan Zhu <zhunansjtu@gmail.com> wrote:
>
>> attachment missed?
>>
>> Nan
>>
>> On Thu, Nov 4, 2010 at 11:35 PM, Rafael Braga <rafaeltelematica@gmail.com
>> >wrote:
>>
>> > Hi everybody,
>> >
>> >       I follow the tutorial:
>> > http://wiki.apache.org/hadoop/EclipseEnvironment and
>> > saw the screencast: http://vimeo.com/4193623. The buld's.xml ran
>> whitout
>> > problems
>> > but after I turn on "Project...Build Automatically" erros happen in the
>> > class:
>> > ExcludePrivateAnnotationsJDiffDoclet (see attachment). And in the view
>> > Problems of eclipse
>> > same erros are shown too (see attachment).
>> >
>> > what might be wrong?
>> >
>> > thanks,
>> >
>> > --
>> > Rafael Braga
>> >
>> >
>>
>
>
>
> --
> Rafael Braga <http://www.linkedin.com/myprofile?trk=hb_tab_pro>
>
>


-- 
Rafael Braga <http://www.linkedin.com/myprofile?trk=hb_tab_pro>

Mime
  • Unnamed multipart/alternative (inline, None, 0 bytes)
View raw message