hadoop-common-dev mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "youlq" <you.leiq...@gmail.com>
Subject Re: Cygwin problems
Date Wed, 31 Jan 2007 05:26:53 GMT
hello rainsill,

	I think you could try this:

assume cygwin was installed in : E:\cygwin
JAVA_HOME  is  C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_04
ANT_HOME  is  E:\_java_frameworks\Ant\apache-ant-1.6.5

then,go E:\cygwin , edit cygwin.bat, add below after first line "@echo off" , It works in
my winXP Pro .
----------------------
SET JAVA_HOME=C:\Program Files\Java\jdk1.5.0_04
SET ANT_HOME=E:\_java_frameworks\Ant\apache-ant-1.6.5

SET path="%JAVA_HOME%\bin";%ANT_HOME%\bin;%path%
SET CLASSPATH=.;%JAVA_HOME%\jre\lib\rt.jar;%CLASSPATH%
---------------------------

-----Original Message Begin-----


>
>I have the latest Cygwin on Windows.  I updated my hadoop/conf folder so that
>hadoop-default.xml, hadoop-env.sh, and hadoop-site.xml were modified.  Then
>I tried to do an ant build but it says
>
>Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError:
>org/apache/tools/ant/launch/Launcher
>
>What is wrong?  ANT_HOME is set and I use ant on the same machine for
>building my other Java programs using the command-line, but haven't used
>Cygwin to ant build.  Any ideas?
>-- 
>View this message in context: http://www.nabble.com/Cygwin-problems-tf3146550.html#a8722852
>Sent from the Hadoop Dev mailing list archive at Nabble.com.
>

-----Original Message End-----
			

				 
        youlq
        you.leiqing@gmail.com
          2007-01-31
                 
Mime
View raw message