gump-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Bill Barker" <wbar...@wilshire.com>
Subject Re: mono broken on new vmgump?
Date Sun, 15 Jul 2007 00:23:38 GMT

"Bill Barker" <wbarker@wilshire.com> wrote in message 
news:f7bnb8$mdc$1@sea.gmane.org...
>
> "Curt Arnold" <curt.arnld@gmail.com> wrote in message 
> news:780D71FD-DFD3-493A-AD11-2C713E06A0A9@gmail.com...
>>I do not believe it is a regression,but it was also broken on the old 
>>vmgump.  If you search the archives for log4net , the later entries 
>>should describe the issue.  If I remember correctly mono places a nant 
>>( lower case no extension) on the path while gump invokes Nant.exe. 
>>Either should work on windows but only nant would work on a nix. 
>>Alternatively you could place a symlink for Nant.exe on the path and  link 
>>it to nant.
>>
>
> Ok, I've done an 'apt-get install mono' and 'apt-get install nant' on the 
> new vmgump, and have taken Curt's suggestion to create NAnt.exe -> nant.
>

Sorry, typo, it should be 'apt-get install mono-jit'.

>> On Jul 8, 2007, at 1:46 PM, Sander Temme <sctemme@apache.org> wrote:
>>
>>>
>>> On Jul 8, 2007, at 7:06 AM, Leo Simons wrote:
>>>
>>>> Hi all,
>>>>
>>>> See 
>>>> http://140.211.11.135/gump/public/nant/nant/gump_work/build_nant_nant.html
>>>>
>>>> Who knows something about mono? What's broken? Any volunteer to fix 
>>>> it?
>>>
>>> I see I used a package on Clarus... no I don't know anything about 
>>> Mono.
>>>
>>> How did you install?
>>>
>>> S.
>>>
>>>
>>> -- 
>>> Sander Temme
>>> sctemme@apache.org
>>> PGP FP: 51B4 8727 466A 0BC3 69F4  B7B8 B2BE BC40 1529 24AF
>>>
>>>
>>> 




---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@gump.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@gump.apache.org


Mime
View raw message