gump-general mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Adam R. B. Jack" <aj...@trysybase.com>
Subject Re: brutus may be having a problem
Date Fri, 09 Jul 2004 13:25:08 GMT
Darn, seems I picked a day to get stuck behind a config change, when Leo is
able to help out quickly. Hmm. We are getting HTML in {flavour}/results but
they aren't visible. :(

Can anybody help me out with this, I'd like to ensure that this release is
working as well as the old (I found one delete issue), if not better.

If I don't get a response shortly I'll give a go at using XDOCs again.

regards,

Adam
----- Original Message ----- 
From: "Adam R. B. Jack" <ajack@trysybase.com>
To: "Gump code and data" <general@gump.apache.org>
Sent: Thursday, July 08, 2004 11:27 PM
Subject: Re: brutus may be having a problem


>
> >
> > http://brutus.apache.org:8080/gump/modules.html
> >
>
> Yup, maybe my merge has some kinks to work out. Still, Leo (or other),
could
> I request a quick reconfigure?
>
> 1) Let's remove tomcat.
> 2) Restore the config such that http://brutus.apache.org/gump/{flavour}
goes
> to /usr/local/gump/{flavour}/results.
>
> I've reconfigure both public and jdk15 (and test) to write here & stopped
> the XDOCs output, am trying the better tested XHTML.
>
> regards,
>
> Adam
>
>
> ---------------------------------------------------------------------
> To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@gump.apache.org
> For additional commands, e-mail: general-help@gump.apache.org
>


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: general-unsubscribe@gump.apache.org
For additional commands, e-mail: general-help@gump.apache.org


Mime
View raw message