guacamole-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ivanmarcus <ivanmar...@yahoo.com.INVALID>
Subject Re: Problem w/2nd/3rd system
Date Wed, 22 May 2019 23:40:35 GMT
Just out of interest - did you try completely clearing the browser cache 
after the first connection (to 25)?


On 23/05/2019 9:20 a.m., Lance Gropper wrote:
>
> Hello Mike and Nick:
>
> Got a problem: So here we have approximately 50 (identical) systems 
> that I?m going to try to connect to. Just arbitrarily, I picked system 
> 28 for the initial test ? that works fine. I just tried to connect to 
> 25 and 26 using the same settings and it won?t connect. These are VNC 
> connections. Any ideas of what could be wrong? If you need logs this 
> time, it may be difficult as my email system is now isolated from the 
> system I?m accessing Guac with and for security reasons, the USB ports 
> are disabled.
>
> Lance
>
> This e-mail and any attachments are intended only for use by the 
> addressee(s) named herein and may contain confidential information. If 
> you are not the intended recipient of this e-mail, you are hereby 
> notified any dissemination, distribution or copying of this email and 
> any attachments is strictly prohibited. If you receive this email in 
> error, please immediately notify the sender by return email and 
> permanently delete the original, any copy and any printout thereof. 
> The integrity and security of e-mail cannot be guaranteed. 


Mime
View raw message