guacamole-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Mike Smith" <msmit...@techie.com>
Subject 0.9.12-incubating and theming issue
Date Fri, 16 Jun 2017 01:36:54 GMT
<html><head></head><body><div style="font-family: Verdana;font-size:
12.0px;"><div>
<pre class="programlisting">Hello all,

I have a theme that worked in 0.9.9 and partially works in 0.9.12.  The custom images and
stylesheet load, but the translations do not load in 0.9.12.  Is there something that I am
doing wrong for overriding the default translation in 0.9.12? I have scoured the documentation
and am not seeing a change that would of broken this.  Below is a sample manifest.json that
partially works. I know all the files are in the war file correctly per previous and current
versions. The file is in /etc/guacamole/extensions with proper permissions and automatically
loads in /usr/share/tomcat/.guacmole/...

{

    &quot;guacamoleVersion&quot; : &quot;0.9.12-incubating&quot;,

    &quot;name&quot;      : &quot;My Extension&quot;,
    &quot;namespace&quot; : &quot;my-extension&quot;,

    &quot;css&quot; : [ &quot;web/theme.css&quot; ],

    &quot;translations&quot; : [ &quot;translations/en.json&quot; ],

    &quot;resources&quot; : {
        &quot;web/images/logo.png&quot;   : &quot;image/png&quot;,
        &quot;web/images/cancel.png&quot; : &quot;image/png&quot;,
        &quot;web/images/delete.png&quot; : &quot;image/png&quot;
    }

}
</pre>

<div>&nbsp;</div>

<div>I am also using an apache reverse proxy as well and can login with no issues to
guacamole.</div>

<div>&nbsp;</div>

<div>Any help is appreciated! Thanks,</div>

<div>Mike</div>
</div></div></body></html>

Mime
View raw message