guacamole-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Nuwan Kumara <nkwor...@gmail.com>
Subject Re: Authentication failed for domain users
Date Tue, 21 Feb 2017 23:40:47 GMT
Does not work, Ended up with bad result.

Regards,
Nuwan kanakarathna
https://lk.linkedin.com/in/nuwankanakarathna

On Tue, Feb 21, 2017 at 3:25 PM, Nuwan Kumara <nkworld2@gmail.com> wrote:

> Yeah, You are right. Works only for my pre-production domain and not
> working at all for the production instances. Any workaround?
>
> I just missed the production instance name looks same as pre-production
>
> Regards,
> Nuwan kanakarathna
> https://lk.linkedin.com/in/nuwankanakarathna
>
> On Tue, Feb 21, 2017 at 3:02 PM, Hawkins, Richard <richard.hawkins@
> medctrbarbour.org> wrote:
>
>> I only have one domain..   Not sure if you can use more than one.
>>
>>
>>
>> *From:* Nuwan Kumara [mailto:nkworld2@gmail.com]
>> *Sent:* Tuesday, February 21, 2017 3:53 PM
>> *To:* user@guacamole.incubator.apache.org
>> *Subject:* RE: Authentication failed for domain users
>>
>>
>>
>> Gotcha, just the username works even in separate domains.
>>
>> Regards,
>> Nuwan Kanakarathna
>>
>>
>>
>> On 21 Feb 2017 2:37 pm, "Hawkins, Richard" <richard.hawkins@medctrbarbour
>> .org> wrote:
>>
>> You shouldn’t have to do that.
>>
>>
>>
>> *From:* Nuwan Kumara [mailto:nkworld2@gmail.com]
>> *Sent:* Tuesday, February 21, 2017 2:24 PM
>> *To:* user@guacamole.incubator.apache.org
>> *Subject:* Authentication failed for domain users
>>
>>
>>
>> Hello Team,
>>
>>
>>
>> I'M getting below error while trying to access with domain credentials
>>
>>
>>
>>
>>
>> Feb 21 13:07:41 emulator guacd[9943]: Password authentication failed:
>> Authentication failed (username/password)
>>
>>
>>
>> For your information, I used the username as
>>
>>
>>
>> *domain/username* and then
>>
>> *password*
>>
>>
>>
>>
>> Regards,
>>
>> Nuwan kanakarathna
>> https://lk.linkedin.com/in/nuwankanakarathna
>>
>
>

Mime
View raw message