groovy-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From sterg <st...@teiemt.gr>
Subject Re: problem with GroovyLab startup at some platforms?
Date Fri, 20 Jan 2017 14:51:38 GMT

Hi Ed,


I'm glad that the problem solved!

Thank you for reporting it to me!



Now I uploaded one GroovyLab version that also has recombiled the 
useJBLAS.groovy, useCUDA.groovy,

that I forgotted to recompile previously.


Please report to me any problems with GroovyLab (as well as other users 
also)

in order to work on them when I find time.




Best Regards

Stergios



On 01/20/2017 04:31 PM, Ed Clark wrote:
> Yea!  That did it.
>
> Tho' I'm a bit surprised that if this was based on a .class mismatch, 
> then
> the various JVMs would have been more consistent in either accepting it
> or failing it.  But, JVM details are mostly magic to me, so I 
> shouldn't be
> surprised when one incantation works and another one doesn't. :-)
>
> In any case it's running again.
>
> Thank you for working through this.
>
> Ed
>
>
> On 01/20/2017 06:04 AM, sterg wrote:
>> Hi Ed,
>>
>>
>> this time I recompiled the Groovy part of GroovyLab source code with 
>> the recent Groovy compiler.
>>
>>
>> The old compiled .class files, could be the problem,
>>
>> since perhaps some missing libraries from the current GroovyLab libs,
>>
>> some .class format incompatibility, etc.
>>
>>
>> .. please try this version, if now runs ...
>>
>>
>> Best Regards
>>
>> Strergios
>>
>


Mime
View raw message