geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Genc, Ă–mer <Oemer.G...@iais.fraunhofer.de>
Subject LifecycleException on startup after server crash
Date Fri, 23 Jan 2015 08:54:39 GMT
Hey there,

i am having problems with deploying my artifacts on geronimo server after the server crashed.
I am using Geronimo 3.0.1. When starting with a fresh geronimo installation, my ear can be
deployed and works correctly.
However, if the module is already deployed on the server and the server crashes, the server
has problems starting up again.
The reason for this is my ear. On startup the server fails with the following exception, while
trying to load my ear:

org.apache.geronimo.kernel.config.LifecycleException: load of TEST/com.name.ear/1.0/ear failed
       at org.apache.geronimo.kernel.config.SimpleConfigurationManager.loadConfiguration(SimpleConfigurationManager.java:316)
       at org.apache.geronimo.system.main.EmbeddedDaemon.doStartup(EmbeddedDaemon.java:234)
       at org.apache.geronimo.system.main.EmbeddedDaemon.execute(EmbeddedDaemon.java:94)
       at org.apache.geronimo.system.osgi.BootActivator$1.execute(BootActivator.java:107)
       at org.apache.geronimo.main.Bootstrapper.start(Bootstrapper.java:88)
       at org.apache.geronimo.main.Bootstrapper.execute(Bootstrapper.java:61)
       at org.apache.geronimo.cli.AbstractCLI.executeMain(AbstractCLI.java:65)
       at org.apache.geronimo.cli.daemon.DaemonCLI.main(DaemonCLI.java:33)
Caused by: org.osgi.framework.BundleException: The bundle " TEST.com.name.ear_1.0.0 [378]"
could not be resolved. Reason: Missing Constraint: Import-Package: org.osgi.service.prefs;
version="[1.1.1,1.1.1]"
       at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolverError(AbstractBundle.java:1327)
       at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.getResolutionFailureException(AbstractBundle.java:1311)
       at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.BundleHost.startWorker(BundleHost.java:323)
       at org.eclipse.osgi.framework.internal.core.AbstractBundle.start(AbstractBundle.java:299)
       at org.apache.geronimo.kernel.config.SimpleConfigurationManager.loadConfiguration(SimpleConfigurationManager.java:311)
       ... 7 more

Restarting the server does not solve the problem. The only way to solve this is to manually
delete the artifact from the repository using the command line or the file system.
However, this is a no-op for me. Can anyone give me an advice, where to look and why the server
has problems loading my ear on startup?

Thanks in advance,
Oemer

Mime
View raw message