geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Łukasz Budnik <lukasz.bud...@gmail.com>
Subject very, very, very slow start of tomcat6 car
Date Wed, 26 May 2010 13:03:24 GMT
Hi all,

I have been migrating my application from G 2.1.3 to G 2.1.4 and today
I have finally migrated the production environment.

But I have one pretty annoying issue.

In dev both G2.1.3 and G2.1.4 start Tomcat module in a reasonable time.

But in production the start time is always ~2 minutes! For example:

xh@apl05:/opt/geronimo-tomcat6-javaee5-2.1.4/bin# tail -f
/opt/geronimo-tomcat6-javaee5-2.1.4/var/log/geronimo.out
Module 16/67 org.apache.geronimo.configs/activemq-broker/2.1.4/car
            started in   .601s
Module 17/67 org.apache.geronimo.configs/openjpa/2.1.4/car
            started in   .000s
Module 18/67 org.apache.geronimo.configs/webservices-common/2.1.4/car
            started in   .000s
Module 19/67 org.apache.geronimo.configs/openejb/2.1.4/car
            started in   .250s
Module 20/67 org.apache.geronimo.configs/axis/2.1.4/car
            started in   .050s
Module 21/67 org.apache.geronimo.configs/axis2/2.1.4/car
            started in   .000s
Module 22/67 org.apache.geronimo.configs/axis2-ejb/2.1.4/car
            started in   .000s
Module 23/67 org.apache.geronimo.configs/j2ee-corba-yoko/2.1.4/car
            started in   .452s
Module 24/67 org.apache.geronimo.configs/jasper/2.1.4/car
            started in   .000s
Module 25/67 org.apache.geronimo.configs/tomcat6/2.1.4/car
            started in  2:34.440s
Module 26/67 org.apache.geronimo.configs/tomcat6-no-ha/2.1.4/car
            started in   .000s

2:34.440s? Give me a break...

Just for comparison:

My dev machine is a laptop with Windows 3 GB and Intel Core Duo @ 2.20GHz.

In production I have Linux 64 bits with 16 GB and 8 x Intel Xeon @ 2.50GHz.

Am I the only one experiencing this kind of issue?

cheers,
Łukasz

Mime
View raw message