geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From ckn...@onebox.com
Subject Dodging the spam filter and Geronimo won't start
Date Sun, 29 Mar 2009 20:47:32 GMT
> Sorry to restate the obvious -- you're absolutely sure that nobody's  
> using port 8080?

Here's the output from netstat


Active Connections

  Proto  Local Address          Foreign Address        State
  TCP    ootah:1898             localhost:27015        ESTABLISHED
  TCP    ootah:2635             localhost:2636         ESTABLISHED
  TCP    ootah:2636             localhost:2635         ESTABLISHED
  TCP    ootah:2638             localhost:2639         ESTABLISHED
  TCP    ootah:2639             localhost:2638         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3840             localhost:3841         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3841             localhost:3840         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3842             localhost:3843         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3843             localhost:3842         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3845             localhost:3846         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3846             localhost:3845         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3847             localhost:3848         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3848             localhost:3847         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3851             localhost:3852         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3852             localhost:3851         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3853             localhost:3854         ESTABLISHED
  TCP    ootah:3854             localhost:3853         ESTABLISHED
  TCP    ootah:4180             localhost:4181         ESTABLISHED
  TCP    ootah:4181             localhost:4180         ESTABLISHED
  TCP    ootah:5152             localhost:4456         CLOSE_WAIT
  TCP    ootah:27015            localhost:1898         ESTABLISHED
  TCP    ootah:1256             ec2-75-101-204-80.compute-1.amazonaws.com:https 
 CLOSE_WAIT
  TCP    ootah:1385             yx-in-f18.google.com:http  TIME_WAIT
  TCP    ootah:1387             cdce.wdc007.internap.com:http  TIME_WAIT
  TCP    ootah:1390             an-in-f83.google.com:http  ESTABLISHED
  TCP    ootah:1394             69.25.242.157:http     ESTABLISHED
  TCP    ootah:1395             69.25.242.157:http     ESTABLISHED
  TCP    ootah:1396             fxfeeds.acelb.sj.mozilla.com:http  CLOSE_WAIT
  TCP    ootah:4205             72.215.224.24:http     CLOSE_WAIT

There are no references to port 8080 here.

However, when I direct my browser to http://localhost/8080, I get a 404 error. 
I can't see what might be using 8080, but the 404 error suggests that something 
is.

404 Not Found
No context found for request


No, I haven't edited the configuration file.

Any thoughts?


-- 
Charles Knell
cknell@onebox.com - email

Mime
View raw message