geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Michael2 <wtist...@yahoo.com>
Subject Re: Cannot Start Geronimo 2.1 in RSA 7.5
Date Thu, 29 Jan 2009 05:54:07 GMT

It seems like this is just a version issue. The RSA 7.5 will not work with
Geronimo v2.1 server, however when I changed to Geronimo v2.1.3 server,
everything is working fine.


Michael


Michael2 wrote:
> 
> I added the Apache Geronimo server 2.1 adapter in RSA 7.5 through WTP and
> was able to add the Geronimo server to the RSA server list. But I have a
> problem to start it. When I click the Server Start button, the server will
> start in the console, I can see the message:
> 
> .....
> Web Applications:
> /
> /CAHelper
> /activemq
> /console
> /console-base
> /debug-views
> /dojo
> /dojo/0.4
> /juddi
> /monitoring
> /plan-creator
> /plugin
> /remote-deploy
> /system-database
> 
> Geronimo Application Server started
> 
> but the server state is staying in "starting..." and after a few minutes,
> the server will stop and I got a time-out message "Server Apache Geronimo
> v2.1 Server at localhost was unable to start within 480 seconds. If the
> server requires more time, try increasing the timeout in the server
> editor.", although I have tried to increase the Start time in timeouts to
> its maximum value.
> 
> I have tested with WAS CE 2.1 server and get the same thing.
> 
> If I start the Geronimo server outside the RSA, RSA will not read the
> server state and still show a "Stopped" state of the server.
> 
> Does anyone knows if RSA 7.5 is working for Geronimo 2.1 and WAS CE 2.1?
> Anything suggestion how to fix this problem?
> 
> Thanks in advance. 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Cannot-Start-Geronimo-2.1-in-RSA-7.5-tp21690342s134p21721332.html
Sent from the Apache Geronimo - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message