geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joe Bohn <joe.b...@earthlink.net>
Subject Re: Admin console doesn't work at all (nonexistent).
Date Mon, 27 Oct 2008 12:16:59 GMT
Based on the server output listed below it looks to me like  you are 
using the minimal (little-G) tomcat assembly.  This assembly does not 
include the console.  The console is only included in the Java EE 5 
certified assemblies.  You can either install the console into the 
little-G image that you have or download the JavaEE 5 tomcat image 
(geronimo-tomcat6-javaee5-2.1.3-bin.tar.gz) which includes the console.

Hope that helps,
Joe


yamagami wrote:
> Hi there
> 
> I've got geronimo 2.1.3 running on ubuntu hardy (64 bit) with jdk 1.6, but
> even though the server is reported running etc., I cannot get ANYTHING on
> http://localhost:8080/console.
> On firefox i get a blank page - nothing in it.
> On Opera I get "http://localhost:8080/console, which is currently
> unavailable"
> When I telnet to it I get:
> --------------------------------
> telnet> open localhost 8080
> Trying 127.0.0.1...
> Connected to localhost.
> Escape character is '^]'.
> GET / HTTP/1.1
> 
> HTTP/1.1 400 Bad Request
> Server: Apache-Coyote/1.1
> Transfer-Encoding: chunked
> Date: Mon, 27 Oct 2008 11:47:52 GMT
> Connection: close
> 
> 0
> 
> Connection closed by foreign host.
> ----------------------------
> wget gets me:
> --11:51:05--  http://localhost:8080/console
>            => `console'
> Resolving localhost... 127.0.0.1
> Connecting to localhost|127.0.0.1|:8080... connected.
> HTTP request sent, awaiting response... 400 Bad Request
> 11:51:05 ERROR 400: Bad Request.
> --------------------------
> 
> Gernomio startup messages:
> harel@yamagami:/opt/geronimo/bin$ ./geronimo.sh run
> Using GERONIMO_BASE:   /opt/geronimo
> Using GERONIMO_HOME:   /opt/geronimo
> Using GERONIMO_TMPDIR: var/temp
> Using JRE_HOME:        /opt/java/jre
> Booting Geronimo Kernel (in Java 1.6.0_07)...
> Starting Geronimo Application Server v2.1.3
> [****************************************] 100%   4s Startup complete          
>   Listening on Ports:
>     1099 0.0.0.0 RMI Naming
>     8009 0.0.0.0 Tomcat Connector AJP AJP
>     8080 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTP BIO HTTP
>     8443 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTPS BIO HTTPS
>     9999 0.0.0.0 JMX Remoting Connector
> 
>   Started Application Modules:
>     WAR: org.apache.geronimo.configs/remote-deploy-tomcat/2.1.3/car
> 
>   Web Applications:
>     /remote-deploy
> 
> Geronimo Application Server started
> 
> 
> You get the picture..... Its driving me insane for 2 days now. I've tried
> anything I can think of. I'm trying to persevere though at this moment jboss
> or glassfish sounds tempting. 
> 
> Please help.....
> Thank you!
> Harel


Mime
View raw message