geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From yamagami <ha...@harelmalka.com>
Subject Re: Admin console doesn't work at all (nonexistent).
Date Mon, 27 Oct 2008 12:35:35 GMT

Joe, 
This is one of those moments where I could say "but i'm sure I clicked the
javaee version" blah blah blah, but i will say nothing. Thank you for
pointing it out. 
Harel


Joe Bohn wrote:
> 
> Based on the server output listed below it looks to me like  you are 
> using the minimal (little-G) tomcat assembly.  This assembly does not 
> include the console.  The console is only included in the Java EE 5 
> certified assemblies.  You can either install the console into the 
> little-G image that you have or download the JavaEE 5 tomcat image 
> (geronimo-tomcat6-javaee5-2.1.3-bin.tar.gz) which includes the console.
> 
> Hope that helps,
> Joe
> 
> 
> yamagami wrote:
>> Hi there
>> 
>> I've got geronimo 2.1.3 running on ubuntu hardy (64 bit) with jdk 1.6,
>> but
>> even though the server is reported running etc., I cannot get ANYTHING on
>> http://localhost:8080/console.
>> On firefox i get a blank page - nothing in it.
>> On Opera I get "http://localhost:8080/console, which is currently
>> unavailable"
>> When I telnet to it I get:
>> --------------------------------
>> telnet> open localhost 8080
>> Trying 127.0.0.1...
>> Connected to localhost.
>> Escape character is '^]'.
>> GET / HTTP/1.1
>> 
>> HTTP/1.1 400 Bad Request
>> Server: Apache-Coyote/1.1
>> Transfer-Encoding: chunked
>> Date: Mon, 27 Oct 2008 11:47:52 GMT
>> Connection: close
>> 
>> 0
>> 
>> Connection closed by foreign host.
>> ----------------------------
>> wget gets me:
>> --11:51:05--  http://localhost:8080/console
>>            => `console'
>> Resolving localhost... 127.0.0.1
>> Connecting to localhost|127.0.0.1|:8080... connected.
>> HTTP request sent, awaiting response... 400 Bad Request
>> 11:51:05 ERROR 400: Bad Request.
>> --------------------------
>> 
>> Gernomio startup messages:
>> harel@yamagami:/opt/geronimo/bin$ ./geronimo.sh run
>> Using GERONIMO_BASE:   /opt/geronimo
>> Using GERONIMO_HOME:   /opt/geronimo
>> Using GERONIMO_TMPDIR: var/temp
>> Using JRE_HOME:        /opt/java/jre
>> Booting Geronimo Kernel (in Java 1.6.0_07)...
>> Starting Geronimo Application Server v2.1.3
>> [****************************************] 100%   4s Startup complete          
>>   Listening on Ports:
>>     1099 0.0.0.0 RMI Naming
>>     8009 0.0.0.0 Tomcat Connector AJP AJP
>>     8080 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTP BIO HTTP
>>     8443 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTPS BIO HTTPS
>>     9999 0.0.0.0 JMX Remoting Connector
>> 
>>   Started Application Modules:
>>     WAR: org.apache.geronimo.configs/remote-deploy-tomcat/2.1.3/car
>> 
>>   Web Applications:
>>     /remote-deploy
>> 
>> Geronimo Application Server started
>> 
>> 
>> You get the picture..... Its driving me insane for 2 days now. I've tried
>> anything I can think of. I'm trying to persevere though at this moment
>> jboss
>> or glassfish sounds tempting. 
>> 
>> Please help.....
>> Thank you!
>> Harel
> 
> 
> 

-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Admin-console-doesn%27t-work-at-all-%28nonexistent%29.-tp20186254s134p20186833.html
Sent from the Apache Geronimo - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message