geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From yamagami <ha...@harelmalka.com>
Subject Admin console doesn't work at all (nonexistent).
Date Mon, 27 Oct 2008 11:53:57 GMT

Hi there

I've got geronimo 2.1.3 running on ubuntu hardy (64 bit) with jdk 1.6, but
even though the server is reported running etc., I cannot get ANYTHING on
http://localhost:8080/console.
On firefox i get a blank page - nothing in it.
On Opera I get "http://localhost:8080/console, which is currently
unavailable"
When I telnet to it I get:
--------------------------------
telnet> open localhost 8080
Trying 127.0.0.1...
Connected to localhost.
Escape character is '^]'.
GET / HTTP/1.1

HTTP/1.1 400 Bad Request
Server: Apache-Coyote/1.1
Transfer-Encoding: chunked
Date: Mon, 27 Oct 2008 11:47:52 GMT
Connection: close

0

Connection closed by foreign host.
----------------------------
wget gets me:
--11:51:05--  http://localhost:8080/console
           => `console'
Resolving localhost... 127.0.0.1
Connecting to localhost|127.0.0.1|:8080... connected.
HTTP request sent, awaiting response... 400 Bad Request
11:51:05 ERROR 400: Bad Request.
--------------------------

Gernomio startup messages:
harel@yamagami:/opt/geronimo/bin$ ./geronimo.sh run
Using GERONIMO_BASE:   /opt/geronimo
Using GERONIMO_HOME:   /opt/geronimo
Using GERONIMO_TMPDIR: var/temp
Using JRE_HOME:        /opt/java/jre
Booting Geronimo Kernel (in Java 1.6.0_07)...
Starting Geronimo Application Server v2.1.3
[****************************************] 100%   4s Startup complete          
  Listening on Ports:
    1099 0.0.0.0 RMI Naming
    8009 0.0.0.0 Tomcat Connector AJP AJP
    8080 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTP BIO HTTP
    8443 0.0.0.0 Tomcat Connector HTTPS BIO HTTPS
    9999 0.0.0.0 JMX Remoting Connector

  Started Application Modules:
    WAR: org.apache.geronimo.configs/remote-deploy-tomcat/2.1.3/car

  Web Applications:
    /remote-deploy

Geronimo Application Server started


You get the picture..... Its driving me insane for 2 days now. I've tried
anything I can think of. I'm trying to persevere though at this moment jboss
or glassfish sounds tempting. 

Please help.....
Thank you!
Harel
-- 
View this message in context: http://www.nabble.com/Admin-console-doesn%27t-work-at-all-%28nonexistent%29.-tp20186254s134p20186254.html
Sent from the Apache Geronimo - Users mailing list archive at Nabble.com.


Mime
View raw message