geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Lin Sun" <linsun....@gmail.com>
Subject Re: Deployment Freezes
Date Fri, 15 Aug 2008 19:59:32 GMT
Hi,

When you deploy your application onto geronimo using deploy.sh, there
are verbose options which sometimes help me.

 -v,--verbose
 -vv,--veryverbose
 -vvv,--veryveryverbose

Type deploy.sh to get the usage.

HTH, Lin



On Fri, Aug 15, 2008 at 12:00 PM, Geoffrey Wiseman
<gwiseman@feedroom.com> wrote:
> I've got a set of modules that I'd like to deploy to Geronimo, and I've
> tried to deploy them using the Maven plugin and the deploy.sh on a local
> installation of both Geronimo-jetty6-javaee5 and Geronimo-tomcat6-javaee5
> (2.1.2 in all four cases).  One of them gets an error on deployment
> (ClassNotFound on a class that seems to be present) one deploys fine, and
> the remaining two seem to just …. go away.  Deployment commences, and then I
> never hear anything back, either in the server console, the logs, or the
> deployment tool, which doesn't exit.
>
>
>
> I'll assume for now the ClassNotFound problem is actually a problem with the
> WAR, although if I find that not to be true, I may fire off further
> inquiries.  That said, I'm trying to understand how best to diagnose the
> fact that deployment seems to just go AWOL, and my lack of Geronimo
> experience is betraying me.
>
>
>
> I'm thinkin' about cranking up the log level on the Geronimo logs using the
> administration console at the very least, which I'll go do after I send this
> off, but if anyone has further suggestions, I'm happy to hear 'em.

Mime
View raw message