geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From "Ming Xia" <forres...@gmail.com>
Subject Re: Error in starting Server! Please Help
Date Tue, 22 Jul 2008 09:21:48 GMT
I can run g 2.1.1 tomcat build in a Vista Business box with an administrator 
account in c:\g2.1.1 directory, which is a self-defined directory. No 
problem found when starting the default server.

Forrest
----- Original Message ----- 
From: "Olakara" <olakara@gmail.com>
To: <user@geronimo.apache.org>
Sent: Monday, July 21, 2008 12:28 PM
Subject: Re: Error in starting Server! Please Help


>
>
> Hi Kevan,
>
> I have only one account and that's the admin. Will try to start server 
> from
> C:\User\.. dir today. I tried turning off the firewall and the same error
> comes up :(
>
> Thanks for your help
> Regards,
> Abdel Olakara
> http://technopaper.blogspot.com
>
>
> Kevan Miller wrote:
>>
>>
>> On Jul 17, 2008, at 4:51 AM, Olakara wrote:
>>
>>>
>>> Hi,
>>>
>>> I tried starting the application server after disabling the firewall..
>>> still not success. I also tried starting it from another drive. But
>>> have not
>>> tried it from my  User folder. Will test that and let you know.
>>> Any other possible issues?
>>
>> Any luck running from a user directory (i.e. not in "c:\program
>> files")? I don't have Vista (and hope to keep it that way... ;-)
>>
>> I'm not familiar with Vista security features. Have you tried running
>> as 'Administrator'?
>>
>> --kevan
>>
>>
>>
>
> -- 
> View this message in context: 
> http://www.nabble.com/Error-in-starting-Server%21-Please-Help-tp18480254s134p18561979.html
> Sent from the Apache Geronimo - Users mailing list archive at Nabble.com.
> 


Mime
View raw message