geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From CG <learn....@gmail.com>
Subject Re: Geronimo WTP client for eclipse , server cannot start
Date Tue, 04 Mar 2008 00:10:40 GMT
On the Console tab, it is started.
but in on the "Servers" tab , it is starting

However, I can still access localhost:8080 a few seconds after the
"Geronimo Application Server started" message appear


By the way, if I start it at terminal

Below the msg "Geronimo Application Server started", it still have
another message saying "Geronimo server start in xx:xx" , and it never
automatically shutdown.












On Mon, Mar 3, 2008 at 10:21 PM, Kevan Miller <kevan.miller@gmail.com> wrote:
>
>
>
> On Mar 3, 2008, at 1:00 AM, CG wrote:
> Hi all,
>   I have solved my this problem (still using java 1.6_04) , i removed
> the j2ee.jar which I added earlier in Add external JAR (because I
> cannot get javax.ejb resolved earlier) .
>    After removing , the server starts , and seems working fine. I can
> access the console using localhost:8080
> and manage to log on using system / manager .
>
> However, in a short while (about 30seconds) , the geronimo
> automatically shutdown itself. It does not happen if I start from
> terminal. This is really a headache  >.<
>
> Glad you found your problem...
>
> So on the "Console" tab in Eclipse do you see the following?
>
>
>   Web Applications:
>     /
>     /CAHelper
>     /activemq
>     /console
>     /console-base
>     /debug-views
>     /dojo
>     /dojo/0.4
>     /juddi
>     /monitoring
>     /plan-creator
>     /plugin
>     /remote-deploy
>     /system-database
>
> Geronimo Application Server started
>
> And on the "Servers" tab is the server marked as "Started" or "Starting"?
>
> --kevan

Mime
View raw message