geronimo-user mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From David Jencks <david_jen...@yahoo.com>
Subject Re: Deploy simple servlet
Date Sat, 01 Mar 2008 16:00:34 GMT
load-on-startup occurs after init-param

david jencks

On Mar 1, 2008, at 7:05 AM, Josue Barrios Rodriguez wrote:

> Hi everyone... i need help again.. i'm trying to deploy a simple  
> servlet over geronimo 2.1 and want to parametrize it by web.xml,  
> but when i deploy it error appears and i dont know why
>
> Error parsing web.xml for .
> org.apache.geronimo.common.DeploymentException: Error parsing  
> web.xml for .
> at  
> org.apache.geronimo.tomcat.deployment.TomcatModuleBuilder.createModule 
> (TomcatModuleBuilder.java:193)
> ....
> .....
> .......
>
> error: cvc-complex-type.2.4a: Expected elements 'run-as@http:// 
> java.sun.com/xml/ns/javaee security-role-ref@http://java.sun.com/ 
> xml/ns/javaee' instead of 'init-param@http://java.sun.com/xml/ns/ 
> javaee' here in element servlet@http://java.sun.com/xml/ns/javaee
>
> error: cvc-complex-type.2.4a: Expected elements 'run-as@http:// 
> java.sun.com/xml/ns/javaee security-role-ref@http://java.sun.com/ 
> xml/ns/javaee' instead of 'init-param@http://java.sun.com/xml/ns/ 
> javaee' here in element servlet@http://java.sun.com/xml/ns/javaee
>
> error: cvc-complex-type.2.4a: Expected elements 'run-as@http:// 
> java.sun.com/xml/ns/javaee security-role-ref@http://java.sun.com/ 
> xml/ns/javaee' instead of 'init-param@http://java.sun.com/xml/ns/ 
> javaee' here in element servlet@http://java.sun.com/xml/ns/javaee
>
> the web.xml file is this...
>
> <?xml version = '1.0' encoding = 'windows-1252'?>
> <web-app xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"  
> xsi:schemaLocation="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee http:// 
> java.sun.com/xml/ns/j2ee/web-app_2_4.xsd" version="2.4"  
> xmlns="http://java.sun.com/xml/ns/j2ee">
>     <servlet>
>         <servlet-name>infosyceimg</servlet-name>
>         <servlet-class>com.syc.servicios.infosyceimg</servlet-class>
>   <load-on-startup>1</load-on-startup>
>   <init-param>
>         <param-name>rutaBase</param-name>
>         <param-value>F:/INFOSYCE_IMG</param-value>
>      </init-param>
>   <init-param>
>         <param-name>imgNoexiste</param-name>
>         <param-value>F:/INFOSYCE_IMG/inexi.JPG</param-value>
>      </init-param>
>   <init-param>
>         <param-name>imgDesconexion</param-name>
>         <param-value>C:/error.JPG</param-value>
>      </init-param>
>     </servlet>
>     <servlet-mapping>
>         <servlet-name>infosyceimg</servlet-name>
>         <url-pattern>/*</url-pattern>
>     </servlet-mapping>
>
> </web-app>
>
> i hope can help me please...
>
> Thanks in advance
> ______________________
>
> Ing. Josue Barrios Rodríguez
> Ingeniero Desarrollador - Sistemas y Computadores S.A.
> Centro Empresarial Chicamocha - Oficina 303 Sur
> Mobil. 3005610404


Mime
View raw message